Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su naši političari pametni ovo bi mi davno radili i za arapske zemlje a i za Tursku! Ne samo rakete već i topove municiju i tenkove.
Em sto je Vucic potpisao ugovor o fabrici najmodernijih raketa koje ce se proizvoditi u Srbiji, em ce sutra potpisati i gomilu drugih ugovora o ulaganju Ujedinjenih arapskih emirata u Srbiju. Vala, svaka mu cast.
Vučić svojok požrtvovanim radom daje smernice svim članovima vlade, pa i čitavom društvo. Vraća se vera u bolje sutra, stvarno se budi neka nada i pozitivna energija
Srbija moze jos mnogo, mnogo više, samo da imamo vredne i poštene ljude u vlasti, evo, poput Vučića.
Narod je pun pesimizma i na ivici nerava, a ovo uliva nada.
Aj da vidimo sta ce jos da uradi, ne treba se unapred radovat, treba nam jos investicija, a Vucicu treba maksimalno pomoc da one i dodju
Aleksandar Vučić je definitivno začetnik jedne nove ere u srpskom društvu. Niko to nije očekivao, a ja ponajmanje.
Vidi se da je Vučić sposoban čovjek.
Čini mi se da Vučić, između ostalog, želi da pokaže da on ne vodi populističku politiku dosadašnjim hapšenjima, već i da radi konkretne i egzaktne stvari koje su neophodne za oporavak srpske privrede.
Ovo će biti veliki stimulans, i to ne samo za namensku industriju, već i za čitavu ekonomiju. Idemo dalje, treba nam još investicija.
Ovakve vesti me uvek obraduju. Ne citam vise politicke pamflete i lepe zelje, vec samo konkretne akcije sa ciljem da se unapredi ekonomija. Ovo je je jedna od takvih akcija.
I ako je EU prioritet, ovaj potez Vucica je veoma dobar i koristan za Srbiju. Sto pre sami nesto za sebe urade, pre ce se i Evropi pribliziti.
MALE TAJNE VELIKIH KUHARA: U svetu su često države imale napete odnose, ali su uglavnom uspevale izbeći međusobne fizičke obračune, sve do onog trenutka kad je Srbija 1914 godine isprovocirala Veliki Rat. U novije vreme (2011 godina), nije uspeo pokušaj zakuhavanja svetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima naše SANU ( srpske akademije nauka i umjetnosti ) u Beogradu zbog toga jer veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u našoj SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspešno mogla ''neprimetno'' zakuhati neki novi rat (naš NAČERTANJE projekat) kao što smo pokušali u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovali u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu ... utehu najčešće tražimo u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaranju obrazovnog sistema.
Mozda jednog dana ove iste rakete budu uperene protiv genocidnih u nekoj sljedecoj njihovoj agresiji na BIH jer svrbija nije zavrsila svoj "posao" (etnicko ciscenje ) u Bosni i Hercegovini.
*' Ni blizu' umjesto ' ,i blizu' u zadnjoj rijecenici.
Da, to bi na prvu ruku pomislio, ali taj film neces vise gledati. Prvo ti isti Emirati bi u slucaju da koristite njihove rakete (oni ih financiraju naravno) na Bosnu gdje su i sami prisutni,prestali sa suradnjom i kao i u proslom ratu Bosnu pomogli novcem i or-uz-jem. Drugo, planiraju vise ulagati u vasu zemlju...to znaci da vas kupuju, i onaj koji ekonomski posjeduje mnogo u jednoj drzavi ima i veliki influence u politici te drzave...vasi politicari nece bas nista uradit sto se Ara@pima ne svidja..sto vise investiraju u Sr sto vise vas imaju u saci....i znas onu staru 'cija te ruka hrani...Dakle, ne, nema nikakve prpe...oni vas kupuju, infiltriraju u vase drustvo...to su kod nas vec uradili na drugi nacin. Plus sto vam US ne bi dala da na BiH, be honest, da mozete i smijete ne bi vamm Kosovo otislo. Kao i mi, i vi ste samo means to an end...,i blizu ste velikih igraca.
Ovo su bas lepe vesti za gradjane srbije jer je tesko jako sklopiti vojnu saradnju sa UAE ali eto Vucic i Srbija su to ipak uspeli.