Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propustite bar ove svoje zemljake iz Sandzaka da se vrate svojim kucama da Sarajevo prodise.
Slabo radi Komšićeva diplomatija: potvrđena informacija - državljanima Prelepe i Večne Republike Srpske nije potreban PCR test za ulazak u Srbiju i državljanima FBIH jeste.
Pa zasto onda ne zakljucate sve na mjesec dana i nastavimo normalan zivot nakon toga!? Koliko nas jos mislite j**avat u mozak? Kao da roditeljima odgovara sjedit sa djetetom u kuci i pratit cijelu nastavu pored posla i jos obaveza koje ima?? A ni uciteljima nije svejedno kad im se posalje poruka u 8, u ponoc i u pola 3
Ma niko u tu v u k o j e b i n u ni ne ide! Taj PRC test je samo za stanovnike republike šumske,da ih možemo PRCati i da znaju gdje im je granica države i da je njihova država Bosna i Hercegovina-jedna i jedina
@MrziteljPDA Da ti znas koliko BH tablica ima po Bg-u i Ns-u pito bi te dal ide neko
sanelu test bespotreban zivot jet set izlozbe eventi privatne zabave za ljude visokog prestiza
Svakako nemam potrebe ici tamo!
@Alibaba_2018 A sandžaklije?
U cemu je problem? Ja nemam potrebu i tacka! Da mi se docepati evrope a ovo SRB MNE AL Itd. Me ne zanima niti sam kad bio tamo!