Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi i ne mogu ni pod kojim uslovima priznati nezavisnost Kosova jer je to deo Srbije, to je, sta vise, srce Srbije. Svi zlonamernici, i oni koji su ga vec priznali, to znaju ali posto je to interes dela velikih sila, svi se plase to da kazu.
Zasto bi Srbija trebala jedina da prizna realnost ,kad i drugi nisu priznavali u nekom vremenu?!
Nazovi demokracija sa zapada ima masku na licu! Ali ipak nije tesko prepoznati!
Nista ne traje vjecno ! Narocito sila tudjinca! Zato je potrbno izvuci u ovom momentu ,najvise sto se moze !
Mediji i jesu u zadnje vrijeme ,koji se bave spekulacijama, jer tako podizu svoj tiraz ili gledanost !
Ko je taj ko ce da prizna dio svoje teritorije ,kao tudju ?
Mislim da je platforma dosta realistična, a ipak čuva nacionalne i državne interese Srba i Srbije. Velikosrpska politika više ne može proć i dobro je što Srbi za sebe i svoju dobrobit traže nešto što je u okvirima izvodljivog, a ne mitomanskog. Vrlo je moguće da će se cijela priča na kraju završiti i formalnom podjelom Kosova i Metohije.
Samo opušteno. biće sve kako treba uz pametne ljude koji koji poboljšavaju imidž Srbije.
Dobro je, izgleda da ovi znaju šta rade.
Ja se iskreno nadam da će ova vladas nastaviti sa pozitivnim trendom reformi u svim sferama. Što se tiče diplomatije, ne pamtim kada je srpak diplomatija bila ovako aktivna, a to je svakako pozitivno i za svaku pohvalu.
Ovo je najbolja vlada sa najboljim odlukama ikada. Jesam subjektivan, ali ne kao član bilo koje stranke, već kao neko ko očekuje pozitivne promene od svih vlada. Ova jedina radi nešto efektivno i korisno.
Nisam očekivao ovakav proevropski pristup Vučića i Nikolića. Oni su stožeri najvećih promena u Srbiji u poslednjih nekoliko decenija. Želim im puno uspeha. Pregovori će sigurno biti dobro koncipirani, na osnovu zamisli i ideje ove vrlo odgovorne vlade.
Pozitivna energija se širi kao dobra vest, a nadam se da će i pregovori biti povoljni za nas. Nisam nikoga sreo ko mi je rekao nešto loše o ovoj vladi, pogotovu o Vučiću i Nikoliću, pa neka njih dvojica budu ti koje će narod slediti u svim odlukama.
Ne mogu da verujem. Pa ljudi moji, kakav god da bude epilog ovih pregovora, neuništiv kapital je sloga koja je konačno u Srbiji. Nadam se da će to u najvećem delu biti iskorišćeno u ekonomskim reformama i povećanju investicija.
Neka ova, naglašavam ova vlada, radi šta misli da je najbolje, pošto ima moju punu podršku.