Komentari (372)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što niste selu dali ime Kačavendino 🤔😛😛😁
joj vidim ih kroz 100 godina kako se prepiru kako je Putin zapravo bio Srbin...
tako cemo sarajevo nazvati http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:635171-Trampov-savetnik-Ako-moze-nezavisnost-Kosova-moze-i-Republike-Srpske
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
ovaj balkan je definitivno jedna ogromna dolina budala....
Hahahahahahahaha, bolesniiiiiiciiiiiiiiiii!!! Čuj neće ništa tursko!? A, šta ćete s turskim riječima koje svakodnevno koristite!? E, čuj, Putinovo!!! Ahahahahahahahaha, i opet...ahahahahahahahahahaha!!!
Ovo Bošnjaci trebaju prevesti na engleski i poslati u svijet i reći evo s kim mi imamo posla.
Bogami ste vi budale pa mislite da je putin bolji od turaka .Putin je samo po vijeri isti a sve ostalo nepoznanica e jeste glupi.
a bil arapski Beograd na vodi ? hahahahaahhaha ili bi čiku?
rakija je turska rijec isto
Arapska
Nasa 3 debilna naroda ne prestaju da me iznenadjuju..... Samo cekam nasu kontru da vidim kojem ce selu dati ime erdoganovo xd
dzaba ste ga krstili, i to selo da odumre, kao i ostala u srbiji. i u cemu se ogleda to silno prijateljstvo sa rusijom, kada su eu investicije u srbiju 5x vece?
Vidi mu face - čisti anadolac, onaj onkraj Ararata!
PS - kada se malo bolje pogleda ima tu i bugarštine. Štali su im to sve radili?
@gladijajator Ko je je*avao Zukorliževu familiju?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li neko objasnio ovim kako sebe nazivaju bosnjaci da su oni poturceni Srbi.Ako im nije jasno neka procitaju knjigu Na Drini cuprija pa ce im biti sve jasno.
@Pjevaj mi sokole - dogovorite se - ako nemožete čakije iza pasa! Presudićemo vam!
@Sulejmanagic2 Pogledao sam i faca i ne vidim nikakvu sličnost, doduše Turaka ima različitih jer su asimilovali sve živo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj jada od od naroda,svaki dan me ovi djikani sve vise iznenadjuju hahaha,stasu turci napravili jebacinama 500god ,koji je ovo gen orangutana,trebalabi nacional geografija da ovo ispita .Koja je ovo vrsta,koliko su se stotina godina vratili u praistoriju postanka prvih ljudi.
ako izbacite sve turcizme, imat cete samo dvije opcije: komunicirati sa nogama i rukama ili preci na hrvatski......
Na Bosanski si mislio. Na Porti nije bilo Hrvatskog jezika. Bio je samo Bosanski i tako se i prevodilo!
Za većinu turcizama postoje naše reči.
selo u blizini "MEDVEĐE" - znači ta MEDVEĐA je za njih civilizacija. A u srpskom jeziku je milion turcizama. ako ih izbace - ostaje im samo da MUMLJAJU.
Pa vi imate više turcizama, znači vi ne bi mogli ni mumlati
joooj kakvi debili haha...
dzaba sve gene ne mozete mijenjati....
Možete li vi menjati gene?
@Pedja123 mi svoje i ne zelimo mijenjati - a i sto se naziva gradova/sela tice, nismo toliki kompleksasi da ih moramo mijenjati.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Džemper je najjači :D :D SKI SKI SKI