Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli su unajmiti dron da ga nadje.
Odskače inteligencijom, modnim stilom, finim manirima, uljudnošću ....... Baš me čudi da ga ne mogu prepoznat u masi ????
Došao lik u Sarajevo , na Grbavicu!
Dok se Fudbal a tu mislim na saveze bivše Yu.ne obračunaju sa huliganima ko Englezi nema tu nafake ni familijarne posjete utakmica. Sjebi te ih jednom za sva vremena to je šačica koja želi da upravlja masom radi svojih interesa.
....cuj tragaju za njim nisu ga mogli uhapsit 14.10 kad je utrcao na teren na stadionu Partizana, koji kreteni....
Hapse ga cesto ko nasi Benju
On je zasluzan sto gledamo uzbudljive utakmice
Nije daleko,svaka normalna zemlja mu je zabranila ulaz,znaci ili je u.Srbiji ili.u RSu
vidi ovih tastatura huligana, to mu lijepo recite u lice, kada glumite neko ludilo.. šta vas zaboli ko je on, šta radi, ko ga traži.. vi ste kao načitani, nema djela od andrića, crnjanskog, krleže, pekića, selimovića, ćopića, šantića, dučića, kočića koje niste pročitali, plus naravno fakultet, u najmanju ruku medicinski završili.. pa malo piskarate u slobodno vrijeme, na pauzi od silnog posla. i naučite malo (H)istorije, šta vas zabole za četnicima, da vam nisu logore pravili i ubijali stotine hiljada vaših sunarodnika u II sv. ratu po sarajevu, zenici, tuzli.. kako latini kažu-istoria est magistra vitae!
Zgodan dečko , lijepo ispisan, školovan, inteligentan. Čudom mi da ga
Klasični klošar !!! ni manje ni više!
OBICAN RETARD CETNICKI, ON I OSTALE RETARDIRANE DELIJE !! SRAMOTA ZA SRBE ! SRPKINJA SAM i KADA VIDIM TAKVE RETARDE, SAMO SE SVADJAM SA NJIMA ALI DZABA, NEMA SA NJIMA RAZGOVOR; KAD SU GLUPI KAO TIKVE. U K.. I VELIKE CETNIKE KAO ONI !! JBT !!!!
Bosanka1978 : Pusti me vec na miru i ti, nisam cetnikusa, daleko od toga, ili odjebi ili ljeci se
Eleonora, moj savjet ti je da ovo blago retardirano nedonošče ignoriraš ???? Teško ćeš se nje riješit argumentima, istinom, razumom i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
neki dan ga pustili da lupa na njihove oči a danas ga traze... hahahha majmunu je dovoljna banana...
neki dan ga pustili da lupa na njihove oči a danas ga traze... hahahha majmunu je dovoljna banana...
neki dan ga pustili da lupa na njihove oči a danas ga traze... hahahha majmunu je dovoljna banana...