Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Maya Nista se ja ne vadim nego govorim istinu posto se na ovom portalu, i ne samo na ovom, dosta glorifikuje \"braca\" iranci, vehbosi i njima slicni a kada oni naprave neko njesra onda se ogradjujete od njih. Sto ste takvi, sto bi moja baba rekla, prelivode i suncokreti. Budite dostojanstveni i ostanite pri svom stavu, a ne mijenjate misljenje ko ku.rva musterije. Sto se tice rata i ko je sta napavio i pocinio, pa ko je bio zeleni kadar u WWII, handzar divizija-istaknuta SS divizija ko su bili njeni pripadnici??? Svako djelo ima svoj pocetak, to ne zaboravi. Evo ja priznajem kao srbin da se desilo masovno ub.is.tvo u Srebrenici 95, ali sta da se radi sa onim koji su polijepili ko taxene marke od 92 pa na ovao. Sjeti se Kravica i Bozica 93. Ima se tu dosta dodati, ali suvisno je nama anonimusima da se dopisujemo bez veze kada ne mozemo uticati na tok i epilog istrage, kada je vec unaprijed skoncana Aj uzdravlje
Nikog ne mrzim ali zalosna istina je da ovi Afganistanci DIVLJAJU gde god odu. Vec vise puta su silovali Srpkinje i strankinje u Banji Koviljaci i nikom nista! Ponavaljam da nikog ne mrzim i da imam dosta prijatelja muslimana iz Raske i da su oni naravno GOSPODA za ove divljake!
Nema ce.te...svi su na serbiancafe, na sarajevo i tamo pljuju na Bosnjake, a najgore je sto odmah banuju kad im se istina kaze....fuj, mami.cu vam genocidnu!
@--- Sta ti se.res, pi*do cetn*icka??? Govoris o islamu i tamo neke zemlje koji mi Bosnjaci veze nemamo sa njima....Gdje je to bilo da je neki Bosnjak napravio genocid ili ubio hiljade ljude??? Nemoj se pi:ckice cet:nicka vaditi na neke druge ljude, koji nemaju veze sa Bosnjacima! Znam da je tesko nositi epitet GENOCIDAN i cim se spomene ime \"srbin\" asocira na to, ali tko vam je kriv?
@realista Ma ni vi niste nista bolje prosli. Gdje se to pripadnik is.lama priznaje kao ravnopravan gradjanin. Ako za nas kazu da smo ge.nocidan narod onda je epitet za vas te.ro.rista varvarin i sta jos ne. Turci ce u evropu u limburgu mjesecu, oko irana se steze obruc sa svih strana, jedna po jedna Is.lam.ska zemlja se devastira i slabi ekonomski a vas je uopste bezvrijedo i pominjati.
@...Jesi li bio u Pristini ili Kninu u posljednje vrijeme? ko vas to voli uopste, mozda rumuni i ostali c.i.gani. Od Rusa ste na Kosovu dobili CCCP-konzerve i nekoliko starih deka umjesto drzavljanstva. Bugari i Madjari su vas sredjivali u proslosti isto, cak su i crnogorci rekli od..ebite. Nebeski narod...pih!
Zanimljivo da sto god se ruzno kaze o is.la.mu onda je taj ce.tn.ik kao recimo ovaj ampak a koliko sam ja skontao da je ampak hrvat ili grijesim Pa jbt ja neznam koliko vi imate mr.znj.e prema srbima to je nevjerovatno. Jeli to zbog pripadnosti u proslosti ili je to cisto sto ste takvi
pogledaj video kako volu pijem mlijeko iz poduge sise www.tiny.url/fdr5fdgeh
@ampak Znas li ti, dju.bre cet.nicko da ste tako omrazeni u svijetu i da nosite, i dok ste zivi, vi i vasa pokoljenja, nosit cete epitet \"GENOCIDNI\"?! Zato, zacepi pi*ku i suti!!!!!!!!!!!!Fujjjjjjjjjjjj
e ampak, isto tako trebva poslat ove hrvatske pravoslavce koji su ilegalno dosli u Bosnu tokom oluje 95-e kad vas je Tudjam istjerao zato sto ste divlji narod. Treba vas sve vratit u Sibir odakle ste i dosli na podrucje Balkana.
To ti je \"zavladaj pa vladaj\"! Dodje ti NETKO kuci, da ti \"uvede\" mir.....i na kraju, znas sto je....imas primjer kod nas u BiH!
pa sto ima veze....koliko je srbska cig.anija od 90-te plakalo i jaukalo da ih prime zemlje EU....i sad jos jedu go*na....mami.cu vam vasu!
u zadnje dvije godine posebno u ljetnim mjesecima preko srbije i bosne dolaze arapi iz alzira, maroka, iraka.bace pasos u turskoj i ilegalno udju u grcku ili camcima do italije.jedino im madjari i austrijanci daju azil. azil je carobna rijjec koju koriste kad ih policija uhapsi.ali zbog kako sami kazu \"biznisa marihuana\"i agresivnog ponasanja cesto su u zatvoru i gube i azil.u grckoj,madjarskoj, austriji su zatvori prepuni.nemogu ih deportovati jer svi daju lazna prezimena pa ih ni jedna ambasada nemoze identifikovati kao svoje drzavljane.nakon odsluzene kazne pustaju ih na ulicu.zacarani krug.samo ih francuska deportuje bez puno price, a puno njih ima rodbinu u francuskoj(dosli sa povlacenjem fran.1963.).idu od jedne drzave do druge trazeci gdje je bolje,a svuda isto i gledaju da se nekako ozene.neki se vracaju osim ako nisu pobjegli od zatvorske kazne u svojoj zemlji.cesto se desi kad dobiku papire se razvode jer ih kuci ceka zena koju dovedu.znam iz prve ruke
Jednostavno, mora se postupiti u skladu sa zenevskom Konvencijom za izbjeglice iz 1951 godine koja izmedju ostalog kaze da izbjeglice ne smiju niti kaznjene za ilegalan prelazak granice ili boravak.
@zalost Nisu uhapseni zato sto su Afganistanci vec zbog toga sto su ilegalni emigranti!U poslednjih godinu dana u Srbiji je njihovo prisustvo visestruko povecano,centri za azil su prepuni a desava se da prave i ekcese ,tuce ,silovanja...