Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Dvije države.. ".. Bravo klix..👍
Nije ti to Klix, to je FENA. Ali i Klix je fenomen propagandne antibosnjacke aktivnosti. Jedino ko je gori od njih, to je FENA ili ti ga FEderalna Novinska Agencija, koja je toliko antibosnjacka, da covjek nikad ne bi rekao da svaki zaposleni tamo ne ceka svaki mjesec da Bosnjaci uplate poreze, pa da oni dobiju kruh u ruke. Sramotno, koja je sramota ta FENA. Treba je sto prije skinuti sa Federalne cucle.
@ dedobrundo To klix urednici namjerno rade da kavgu zametnu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
RS NA APARATIMA, KRENULA SADAKA...
Nije to sadaka, to je naseljavanje i posrbljevanje jarane i to FBIH. Drpili hrpu bosnjackih opcina gdje su Bosnjaci bili vecina, a tamo gdje su oni bili vecina u FBIH, sad to Srbija lovom zeli posrbiti ponovo.
@Roin Isti je to klinac na sve strane, i Ilidza je bila naseljena uglavnom Srbima..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Super.Predlažem Općinu Konjic.;)Najpreča za donacije.Prvi otvoreni grad:
mlogo para je u igri, mogu izgraditi sve trotoare oko miletove jazbine... pokušaj otkupa bajine glavuše!
BAJA je sposoban,On gdje god ode čupa pare,pa makar i milionče,i investuje u državu PC
http://miruhbosne.com/?p=38336 sve objasnjeno
Koga zanima šta je Vučić govorio 2006. u Sarajevu neka pogleda TV duel sa Sejfudinom Tokićem : https://www.youtube.com/watch?v=E_uxrUTjBZM
@operacija labrador OK. Dobro ti poznata situacija ja jugu!
Hoće li to stići u državni trezor ili će se podjeliti opštinama direktno. Ako dođe preko Mileta, uletiće u njegov bunar bez dna!
Te pare ako ikad dodju kao donacija ili kako vec moraju da se tegistruju u cB tako da pranje pare nebude ofirno.. a kada dodju u CB niko ih ne vidi više.. napravi ce se tu tamo koji km asfalta opet neke odabrane firme.. sve u svemu narod to nece ni osjetiti..
Šta je to?? Socijala??
Neće nikad Srebrenica, Tomašića i druge masovne grobnice iz Bosne!!!
kad bijeda daje bijedi..
Cuj to, a u Srbiji im narod umire od gladi
@jupiter3015 Ne pretjeruj!
Nismo baš ni mi sami, mora da i bošnjačke opštine neko donira, samo nije transparentno i ne zna se u koga su pare.
Boze sacuvaj!Cuj obecala 5,5miliona za projekte u PC.Ko`ona vodi racuna o bosanskim Srbima,pomaze ih,zali, davat` ce i u buducnosti i sl.,a silne milione duzna drzavi Bosni eksploatacijom vodnih resursa na Drini.Silne milione.Boze sacuvaj!
Zeman laže??!! http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bih-sad-salje-u-ohr-diplomata-s-velikim-iskustvom-u-borbi-protiv-terorizma/6513331/
Kurz laže??!! http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bih-sad-salje-u-ohr-diplomata-s-velikim-iskustvom-u-borbi-protiv-terorizma/6513331/