Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
B*A*L*J*E*S*I*NE JEZIK ZA ZUBE,I GLEDAJTE ONIH VASIH JADNIH 24% TERITORIJE (REZERVAT) DA NEOSTANETE I BEZ TOGA JER STE I SA UJAMA ZAKUHALI,A NE SVAKOM LONCU POKLOPAC INACE IMATE \"ENORMNO VELIKI UGLED \" U RIJESAVANJU TUDJIH PROBLEMA A ASVOJIH IMATE NEZNA IM SE NI BROJ,KRS I LOM, ZATO SE POKLOPITE KLEMPAVIM USESIMA,BICE VAM BOLJE !
I NE MORA KO VAS JE.B.E KOSOVO IDE NAPRIJED SRBE NA VRBE
Tebra semenke i pivo u potocima. Gledam i uživam, gledam Haag i sud pravde, gledam London i Ganića, gledam parade, gledam Iliju u Tuzli,gledam sednice UN, gledam Brisel i vize, gledam navijače u Pazaru, navijače u Đenovi. Fakat uživanje, svetsko a domaće.
ma samo gledaj i uživaj... kupi semenke, zauzmi dobro mesto... i gledaj...
Civil war in Serbia? in 2010 -> 4.55 in 2011 -> 1.35 after 2011 -> 1.25
najeo se bunike?
Kompromis je dogovoren u Beogradu... Hilari: ‚‚Srbija ne samo da će biti deo EU, već je primer u Evropi, i budući lider Evrope‚‚ Srbija će dobiti sever kosova i republiku Srpsku. Bošnjaci i Hrvati će imati Federaciju BiH pod protektoratom EU, a Kosovski Albanci će imati protektorat EU i NATO To je master plan... nema islamskih država u Evropi, i to je cela priča
Budalashino jedna,koji dijalog-nema tu dijaloga-jer joj je to njezin MUZ,prouzrokovao !Zivjela REPUBLIKA SRPSKA\"!!!
..niti će se Srbija nešto pitati o statusu Kosovo republjik.
NECE BITI!
Eto da se i ja javim, pozdrav svima
bole bre dosadan si vise. protjerase ti neki dan velimira ilica i tomislava nikolica sa kosova. ako je to tvoja teritorija sto im nisi obezbjedio ustavom zagaramtovanu slobodu kretanja na cijeloj teritoriji srbije? nego poklopi se usima i gledaj kako ces orgnizovati sljedeci gey festival. jer ako to ne bude bolje organizovano trazice ti gejevi nezavisnost sumadije. sumadija gej republika!
...i rek\'o sam joj: \"Republika Srpska ce biti samostalna ili je NECE BITI\"...
@novisad ko kaze da nemamo predjsednika, imamo 3 haha ode smrdija u pm a bejha u eu i nato ;)
Kasno si se sjetio mestre. Sto nisi tako mislio 92.god? Nego, kada ga p.u.s.ite na svakom koraku,satro evo ja se necu mjesati kod vas. Ma libo nas ona stvar za ruglom vojvodinom.Bicete hamali Beogradjanima. Lozimo vas malo. Bosnoooo mojaaaaa,divnaaaa milaaaa ,gizdavaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa u tebi je Banja Lukaaa skola fudbalaaaaa Ma Boki prica bez veze. Otisla je hilari malo do roke roke roke mandoljina, prva druga liga stize iz Pristina.