Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logicno samo gradjani Srbije koji su u hagu imaju to pravo. Tako da ce BiH/RS snositi torskove odbrane. Ako se ne varam Kalinovik je u Bosni?
PLAĆAĆE ZATO NAJGLUPLJI PRAVOSLAVCI NA SVIJETU-BOSANSKI srbi,POZNATIJI KAO GENOCIDAŠI-GENOCIDAN NAROD!!!
...\"naloženi nar...\" DO POSLEDNJE RIJECI SE SLAZEM SA TVOJIM POSTOM........
naprijed đenerale... ne dozvoli da te uhapse...
Ovo je isto vjerovatno, kao i izjava da se Srbija neće mješati u probleme Bosne i Hercegovine.....
Oko hapšenja Mladića najviše se prepucavaju ljudi sa sve tri \"strane\", koji su u ratu bili u pelenama. Samo pogledajte grupe po facebook-u, proteste... sve dječurlija. Ja sam srbin i iskreno da vam kažem boli me k???c za Mladića i sve ostale. Tata vam nije posvetio dovoljno pažnje kad ste bili mali, pa sad osjećate potrebu da pripadate nekoj grupi (nacionalnoj ili ste možda navijači nekog fudbalskog tima). Kad shvatite da je svako sam za sebe, da vam vaš \"brat\" veliki musliman ili veliki srbin neće pomoći kad vas neko izbode u tramvaju, lakše će vam biti u životu. Ko je timski igrač, on radi kako mu trener kaže. Ko je u stadu, radi kako mu čoban kaže. Ne budite stoka.
NEK MU PLATE RETARDIRANE SMRDE IZ SMRDSKE,hebo im on decu u kolevkama i mrtve \"eroje\" u smrdljivim grobovima!!!!!!!!!KAKAV EROJ TAKAV I NAROD,JADE JADNE!!!!!!
a tek koliki deo (velike) smrdije je nestao - nema radosti i veselja vece... polako - do rumunije i bugarske cete vi doci ;) staru vam natakarim na spolovilo
Kako god okrenes popuse ga na kraju muslimani. Jer koliko god da se radujete hapsenju, svaka nova vest u kojoj se pokaze koliko je veliki deo Bosne srpski vama je novi samar.
Ja jesam siguran da nece placati Srbija, ali zato hoce Bosna i Hercegovina! Vjerovatno postoji neki fond za zastitu olosi koja je branila interese i cast raznih porodica bez obzira na vjeru ili naciju. Vjerovatno je taj fond i demokratski izglasan u Drzavnim institucijama, jer kad su njihovi porodicni interesi u pitanju vrlo lagano BH politicarinadju koncezus. A vi Bosanci Hercegovci, nastavite da zivite u mraku, mrznji i bijedi i nemoj te se buditi, ko ce nas normalne zabavljati?
Usranome tanjir supe i gargiju u dupe!
Pa, naravno da nece...zasto bi placali odbranu u slucaju koji je svakako izgubljen?!
šta je sa onim što će mu davati ispod stola??? pa cijelo ga vrijem efinasiraju i sad treba da povjerujemo u njihovu šuplju!!!
plaćaće plačat nego sta ce.ko ce drugi plačat.isto ko sto su govorili da srbija ne finansira raketiranje sarajeva a finansirala je klasična šuplja risto đogo bosno bosno puna li si srba al Bosno puna si i vrba bićeovo opet Turska ako Bog da.
HAHAAHAH..OPET TE SRBIJA IZDADE SERO JEDAN USRANI..HAHAHAHAHAH POCRKAĆE ČET.NICI KAD ČUJU DA IM USRANOM ĐENERALU NEĆE ODBRANU PLAĆATI \'\'MAJKA SRBIJA\'\' HAHAHAHA.. PITAJTE RUSE DA VAM ODOBRE KREDIT ZA PLAĆANJE ODBRANE.. ILI PUTINA LIČNO ...HAHAHAHAHAHAHAHAH