Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NABIO ŠAJKAČU I ŠATRO srbin J.E.B.O SEBI SVE MRTVO I ŽIVO.KAD BI MU STAVIO SABLJU NA VRAT GARANTUJEM VAM DA BI POČEO UČITI DOVE.
U Dejtonu su oni nama zapecatili sudbinu. Tamo je receno evo vam ovaj Ustav a sad je na vasim politicarima da prave drzavu i vode vas naprijed i to i dan danas govore. A sa takvim nakaradnim Ustavom to vam je kao kad vam zavežu noge i puste vas na teren i cijelo vrijeme vam govore da igrate nogomet, i uz to vas cijelo vrijeme kritikuju i govore cijeli problem je u vasim igracima oni nece da igraju nogomet. Sto kazu nadrealisti: \"ja bih, ali kako vezanih nogu\"?
Srbadijo! Ja kao Albanac poručujem Vam da samo probate proviriti. Možete doći kao gosti (turisti), a za druge budalaštine možete samo pisati po forumima i komentrima. MRŠ!!!
Uzecete Kosovo kada bude Albanaca duplo vise nego Srba, jel de?
Nama kosovo nece niko poklanjati ,niti vracati ! Mi ce mo to uzeti sami i vratiti ga gdje mu je mijesoi, u Srbiji naravno ! Kadli-tadli,zivi bili pa vidjeli !
a nekad su srbi i francuzi raja bili, kralj posjecivao marsej i bivao ubiven;-)
Vaše ljute rane. Idu uz čips i Nektar.
Ne kažu džabe \"glupi Bosanac\". To što ti ne možeš da shvatiš simboliku kosovskog zaveta, ideju o otporu mnogo jačem neprijatelju, je klasična bosanska inteligencija. Zahvaljujući tome, BiH je jedina zemlja od zemalja bivše SFRJ koja nema Mensu - udruženje natprosečno inteligentnih. Fali im članova.
Niukome sluchaju,Kosovo se nemoze da poredi sa KIPROM-gospodo draga,Kipar je Otok ,i izvan i Grchke i Turske-dok je Kosovu unutras\'nji DIO,i neotudjivi od republike Srbije,jek je samo Privremeno>OKUPIRAN
Nekad su šipci uzvikivali Kosovo republjika a oni danas država. Hahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahah.
Nista se ne brinite, dragi moji baliyanderi. Brisem sve srpske komentare, a ostavljam vase gluposti. Nemamo nikakve argumente za raspravu sa Srbima, pa cemo se posluziti ovim provjerenim fazonom. Zivjeli vi meni i sretna vam 1400 i neka.
CUJ !!! KAKO TO??? ONI SU DOBILI BITKU NA KOSOVU I CITAV SVET A SAD TAKVE IZJAVE... GLUPOST
ali zaista,rece alisa plavom zecu,ja jesam pojela kolacic...iz zida se culo mumlanje radio emisije izgubljene neke davne 1932 godine,...februar mislim da bijase...snijeg je skripao pod teskim koracima njegovim,dok je povijen hodao vijugavom prtinom...
joj kako je sve ovo dosadno!
Servi,sluge,plagijatori i sajkache su iskopirali
Joj jesi histeričan, kako se to smiješ k\'o nilski konj.
Divi mu glave, kakav papak ocm :)