Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadno djete. :-( Kako neko moze nesto tako uraditi, pa zar ih ne muci podsvjest zar stvarno nemaju ni malo samilosti.
Ove tipove treba obavezno pohvatati i u tom hvatanju pobiti. Bez obzira ko su.
da li je ovaj lik5555 dobar s glavom uopste???
Molim Allaha da spasi i sacuva ovo dijete i da uputi njega i njegovu porodicu na pravi put! a da ove nitkove unisti i ponizi!!!
Teško, jedino ga policija može pronaći. Nadam se da će ga ubrzo pronaći živog i zdravog.
Naravno policija ili bilo ko drugi da ga nadju ali bez Allahove moci,volje i pomoci nema uspjeha...jer nista ne biva bez Allahovog odredjenja...iskreno se nadam da ce Allah pomoci sve te ljude da nadju ovo djete,svako ko ima djecu sigurno je pogodjen ovom vjescu... :(
Pa dok je serijat vladao na ovim prostorima, znao se red
Jeste i to, al evo realno gledajuci, serijat ima najbolje rjesenje za svaku zivotnu situaciju. Milicija je samo za zlocine, a serijat za razn sfere u zivotu
serijat ozbiljno ok sta tvoj serijat predlaze za lupanje gluposti po internetu koja je tu kazna ..ili za voznju preko 130 km na sat ili recino za hakiranje ..trebal ici dalje .. ili mozda sad trebamo tu u po sarajeva kamenovat zene jer nisu pokrivene ..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
cime se ljudi sve bave radi novca...
Katastrofa...