Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravi muškarac je onaj ko odoli i onda kada mu se neko i nudi za seksualno uživanje, a onome ko se odluči da stupi u sexualni kontakt sa maloljetnicom, treba odma osjeći onu stvar, da nikada više ne poželi tako nešto, a time bi se jasno dalo do znanja i drugima šta ih čeka ako se odluče na istu avanturu.
Da li vas je stid ostavljati ovakve komentare?Ovdje se ipak radi o četrnaestogodišnjoj djevojčici koja je silovana i ubijena!
Smrtna kazna pod hitno ;)
u 'aps s njim ! i na vjesala...
Nešto se u Srbiji dešava u posljednje vrijeme, nešto jezivo. Često mi padnu na pamet djeca koja su izgorjela u kući. Majka ih zaključala i otišla u provod. Imali su 4, 3 i dvije godine, našli ih zagrljene ispod kreveta gdje su se siročići sklonili od vatre. Ugljenisani. Ili majka koja je prelazila rijeku da bi došla kod ljubavnika. Ispala joj iz ruke trogodišnja kćerka, a onda i jednogodišnji sin. Oboje se utopili. Samo dvadeset metara dalje je bio most ali nije htjela da je komšije vide gdje ide... Žao mi djece...
Duša draga brižna žao mu djece, evo ti lajk :)
Srpski radikalni ekstremisti u svom elementu
srpska posla...
Samo za drazesnu redakciju kliksa, evo nekoliko naslova iz srpske stampe. Prenesite i neku lijepu vijest iz Srbije, nece vam ruka otpasti. “Ana Ivanović plasirala se u polufinale turnira u Pekingu” “Србија у четвртфиналу СП после велике борбе са Кубанкама” “Reforme izvlače Srbiju iz krize" “Počinje 65. sezona Pozorišta na Terazijama” “Путин на паради 16. oктобра” “Топлане спремне за зиму” “Vlatko Stefanovski i gosti Sava centar” “Dodik s Putinom i u Beogradu”
U pravu si ali lijepa vijest ne privlači pažnju. Danas samo senzacija i užas prolaze, nažalost. Ipak, nešto su u Srbiji dešava u posljednje vrijeme, nešto jezivo. Često mi padnu na pamet djeca koja su izgorjela u kući. Majka ih zaključala i otišla u provod. Imali su 4, 3 i dvije godine, našli ih zagrljene ispod kreveta gdje su se siročići sklonili od vatre. Ugljenisani. Ili majka koja je prelazila rijeku da bi došla kod ljubavnika. Ispala joj iz ruke trogodišnja kćerka, a onda i jednogodišnji sin. Oboje se utopili. samo dvadeset metara dalje je bio most ali nije htjela da je komšije vide gdje ide... Žao mi djece...
@Prijedor87 Potpuno si u pravu. @Edin.beha Slazem se sa tobom da lijepe vijesti ne privlace paznju. Senzacije, uzas i jezive stvari se desavaju svuda u svijetu i uvijek. Stvar je redakcije cime ce trovati svoje vjerne citatelje. Klix iz Srbije prenosi uglavnom uzasne vijesti da obraduje svoje bolesnike poput ovoga SDA pobjeda. Svima nam zajedno nedostaje lijepih vijesti.
Šta reći, pedofili, siledžije, nekrofili, ubice...bolest se širi Srbijom
Srbijom? Celim svetom bogami!
Vascelim svetom od Sandžaka do Đerdapa
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
svaki hebeni dan iz Srbije ubistvo, silovanje, samoubistvo......totalno rasulo u "obečanoj zemlji koja kupuje Migove 29, a djeca im se hebeju za burek"
...pravo je "dobro" iskoristiti ubistvo djeteta za sijanje mržnje...tako isto iskoristite i "svoje" ubijene...aferim.
@sbiljeska pa i kod vas ima Vehabija ko mrava koji bi da secu glave za Satanu i sta sad? Nemoj da lupas kad ima i kod vas takvih ako ne i gorih!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)