Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pu, bolesnici jedni. Propao bi vam portal da ne spomenete Srbiju 20 puta na dan, šugo jedna!
Srbija je predmet sprdnje sirom regiona.
Srbija nikada nije bila normalna zemlja već uvijek uzrok problema za širu regiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eno zabi ga Edin !
... i to na PTPC - u :)
@Muha9941 BHT pred gašenjem, o čemu ti sinko pričaš, a RTRS ima dva kanala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad je 99% stanovništva glasalo za protiv-ustavnu secesiju onda novinarski ološ nije pravio poredjenja sa Severnom Korejom.
Nevjerovatno je koliko se ova kvazi nacija bavi Hrvatima i Srbima. To nevjerovatno mnogo govori. No opet, to je tako logicno. Narod koji nije sposoban da iznjedri nista pozivitvno, neki kvalitet, sportske uspjehe, nacionalna dostignuca, dovuce investicije. Nebitan, na margini u svakom pogledu. Ponedak mi ih bude zao.
sve kazu da debeli precinje mostru, kad bi obrnuto. dok imaju problem bar smo mi mirni.
Dobro poredjenje.. Medijska izolacija u Srbiji 101%.. Ko nesto napise na FB protiv vucka, moze rano ujutro da ocekuje zandare na vrata.. Dize i spusta plate, hapsi po volji, fromira i rasformira, pakuje i raspakiva sve po volji.. Vala mu ni Idi Amin nije ravan...Ako neko bude napravio incidente u regionu i sr*nje u drzavi, to ce biti on...
GENOCIDNA JE ISTA KAO SMRDIJA A VLADA JONG MILOKRAD OD LAKTASA
djikanima se svi smiju
Sta? Hocete reci da bi Nikolic bio bolji? Bolje 10 Vucica nego jedan Nikolic za balkan.
Ili kao privatna stranka Fahrudina Radoncica. Oni su svakako prijatelji. Mozda su Vucicevi vidjeli od Fahrinih, iako je puno vjerovatnije da Fahri instrukcije dolaze iz Beograda.
dobro pa im nije kao kod nas. kod nas je stanje isto kao iz one igrice warcraft gdje imaš tri rase koje se stalno bore za moć i resurse. nikad nije dosadno.
Glupo poređenje...
...naš balkanski mentalitet poluinteligenata nepogršivo prepozna "zvijezdu u usponu". i onda sitnošićardžijski, prizemno & podlo, vođen ličnim probicima, krene u ljigavu erupciju "bezrezervne podrške", ode prepune divljenja, bezvremenske zakletve i ostalo iz arsenala uvlačenja velikom vođi. za koju godinu, isti ovi kiju mu sad metanišu ko caru srpstva & vaseljene, yebaće mu sve po spisku i zvat ga ustašom / balijom. od prevrtljivosti prosječnog balkanskog skota...
...gori su jedino "intelektualni" ispadi samozvanih kraljica instagrama, kojekakvih starletica & sličnih vještica.
@Zilot ,nit' je samosazaljiv,nit' servilan,samo covek odlicno za sada pliva u teskim uslovima. Bravo za Vucica,pravi ne politicar,nego drzavnik!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne volim ovog Vucica,i nemam namjeru da ga branim,al da je neka druga zemlja u pitanju,naslov i text bio bi u duhu lijepog primjera jedinstva,politicke stabilnosti i slicno,al posto je Srbija,pljuvacina!Sjeverna Koreja,diktatura,cenzura i sl.Ni nalik BiH!
SejoPazarac,bilo bi cudno da nije tako! Pitala bih se sta se promenilo u zemlji Bosni.
Eto mi smo demokratični pa nam radeljaši, skake, ajnadžići i slične spodobe dolaze na vlast, pa neće valjda nikolića podržat.
Skaka makar zna dzereshit (sunetit}!
Skaka makar zna dzereshit (sunetit}!
Ocito se svrbi ozeljeli vladavine jednoumlja ko u vrijeme Balkanskog kasapina.Ako se zaista povuce paralela izmedzu njegovih nekafasnjih reakcija i sadasnjih od ovog fajfana mala je razlika.Jedino se vakat u kome zivimo promijenio pa ovaj ne smije da se prsi sa silom jer se boji svojoj gi..ci.
...oklen ti pavelić naumpade?
Ocito se svrbi ozeljeli vladavine jednoumlja ko u vrijeme Balkanskog kasapina.Ako se zaista povuce paralela izmedzu njegovih nekafasnjih reakcija i sadasnjih od ovog fajfana mala je razlika.Jedino se vakat u kome zivimo promijenio pa ovaj ne smije da se prsi sa silom jer se boji svojoj gi..ci.