Miguel Angel Moratinos
0
"Srbija je ključna zemlja u regiji"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Bobby_z s obzirom kako vam je pogana ta krsna vjera nasi preci su uradili pravu stvar. FUJ vlaski poganceru koji opcis sa krmcima.
Mozda bi i mi to trebali shvatiti?
Isporucice Srbija Mladica i to opet na celo VRS ako Bog da! Pa sad se radujte poturice... NISTA POGANIJE OD IZRODA STO PRODADOSE VERU ZA VECERU A SAD GLUME NAROD...FUJ
Evo ga mladic kod mene u gacama. malo se ukajmacio doduse al za tebe europljanko skidam kajmak odma. samo se ti javi
ovakve izjave samo pogorsavaju stvari i remete medjunacionalne odnose.
Srbija je bila i uvijek će biti glavni igrač na balkanu bilo vama krivo ili ne
Skandalozno i sramno za Europu i EU-u!NACISTICKA srbija nije isporucila HITLERA ratka mladica i hadzica,ima preko sto hiljada ratnih zlocinaca??
Dosadna si.
Izvinite a gde je Mladic?
smrdija je majlka genocidne tvorevine
Ispravka \"kljucnu zemlju u regiji\".
E nek\' si im ti rekao ko se pika a ko ne. Pored takve sile kao sto je 24% Federacije, oni izabrali Srbiju kao kljucnu silu u regiji.
Ispravka, Vojvodina i Šumadija. Ni u Bujanovcu se više njihova ne pika.
jest ako tu regiju čine srbija, crna gora i Kosovo.