Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno, ne treba se rugat. Nismo ni mi ništa bolji.
Šta se ne treba rugati. U Bosni još gora situacija. Vidjećete na popisu, nema ni 3 miliona stanovnika, a u bivšoj Jugi Bosna je imala preko 4 miliona.
U Srbij nema Republika Bošnjaka ni Federacija da Hrvati imaju svog presjednika. A u Srbij je so 90ti godina više Hrvata bilo nego u Bosni . Nijedan Zemlja na svjetu nebi prezivjela Daytonski Drzavu a Bosna I Herzegovina postoji samo zbog Bošnjaka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sta je tu vijest? Nauka ukazuje da ce svi narodi na prostoru Balkana nestati ako se nastavi ovakav trend nataliteta i raseljavanjaa. I naravno, ovi predivni prostori nece ostati prazni, naselit ce ih drugi narodi. Pa vi nacionalisti ratujte i razdvajte se na ove i one narode.
Mašala od boga je naj gore kad ti stigne kazna Kad tad vrag dokazi po svoje bando smrdljiva
Srbija ima ispod 6 miliona stanovnika ... cijeli proces popisa je upitan i blago rečeno netačan. Pravo je pitanje kako je Srbija popisala svoju dijasporu ! Srbiju godišnje napušta ca 50 000 stanovnika + umrli = ta broja ide do ca 80 000 ili 100 000 stanovnika manje svake godine. Za 60 godina gotova priča ma Balkanu sa Južnim Slavenima !
Pa i nije loše. Hrvatska koja je duplo manja izgubila je 400.000...
Od toga 1.5 miliona živi van srbije Milin Albanaca i Bošnjaka 0.5 miliona Vlahaa iz Rumunije Hrvata 100 i mađars 10 000 znači ni 4 Miliona u Srbiji.
kojih miliona albanaca xD
Garant odselili u Rusiju.
Kada nemate uredjen pravni sistem, imate bespravnu drzavu, a to znaci da vam bijela kuga i korupcija odmah kucaju na vrata...
dobri su mi to izgubimo za godinu
Srbija 6.6 miliona, CG 500k, Makedonija 1.8 mil, BiH 2.0, Hrvatska 3.9 mil, Slovenija 2.0 i Kosovo 1.7 mil..Ukupno 18.5 miliona stanovnika, dok je Jugoslavija imala 23.8 miliona stanovnika 1991 godine.
Kojih crnih 1.7 miliona na Kosovu..
BIH ima 3 Miliona.
BiH ima 1.900.000 stanovnika, Bosnjaka 1.000.000 imali i toliko, Srba 700.000 i hrvata 200.000.
BIH ima 3 Miliona.2 Miliona Bosnjaka
BIH ima preko 2 Miliona Bosnjaka
volim Srbkinje a i one mene jake su Ribe u krevetu .. sirimo ljubav a ne mrznju ♋️
8-rka dobila podršku za dalje raseljavanje naroda..., uskoro gube i Grad Sarajevo, gdje su do skora bili njajjači, bruka i sramota...
Lijepa vijest nestali dabogda
Bosnjaci u srbiji imaju pozitivan natalitet ostali nas ne zanimaju.
Srbija je lazirala popis produzila 19 dana da navuku ovu brojku oko 150 hiljada ljudi je manje od ovog.To se vidi kad se prosjecna stopa nataliteta podjeli s brojem stanovnika.Dans u srbiji ima oko 5,4 miln srba od toga 1,5 miln penzica bez drugih naroda propas