Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi Bosnjaci koji misle da su najpametniji,i svojim gadnim komentarima ponizavaju druge,Kosovo je nezavisno i nikad vise nece biti Srbija,a vi se borite za to malo Bosne sto vam je ostalo,a kako su Srbi krenuli s vama prijateljovati izgleda i to cete izgubite,ali imate jos vremena da dodjete pameti!!! Ne smijete priznaTI dokumente dok Srbija vam ne da zeleno svijetlo i vi pricate nekom sta je nezavisnost,ma dajte da puknem od smijeha...Bosanac rodjeni ni trunka krvi Kosova
hahahhahah... samo se vi tješite....hahahhahah...a pregovori u briselu najavljeni su i odvijaju se kao \"razgovori dvije nezavisne i suverene države\"...a iz delegacije srbije niko se nije bunio na takvu najavu....hahahahahhahaahhahahah.... a sad malo razmisli, kako srbija misli postati članica EU ako nije jasno definisala granicu na jugu i to prema državi koja nije članica EU? dakle, kad se završe pregovori o članstvu u EU, srbija će imati dvije mogućnosti: 1. opcija: definisati južnu granicu a to znači priznati nezavisnost kosova i tako postati član EU 2. opcija: ne definistai južnu granicu, tj ne priznati državu kosovo, a to znaći ne postati članica EU i višegodišnje napore i ogroman trud i novac uložen u pripreme i pregovore za članstvo, tek tako baciti... pametnom čovjeku jasnio je šta će srbija odabrati, a zatucanim nacionalistima nije... i nikad im neće ni biti jasno...u zdravlje!
Kosovo nije drzava, takvo nesto moze reci samo politicki neobrazovana osoba ili zatucani srbomrzac. To je obicna sporna oblast, protektorat. Proglasilo je nazavisnot, ali je po ustavu maticne zemlje jos uvek njena pokrajina, takodje tako stoji i u Savetu bezbednosti kao i u rezoluciji 1244, a i priznala ga je trecina sveta, sto znaci da je za dve trecine to jos Srbija, kao i za BiH . Pa sad razmislite dal je Kosovo skroz nezavisno.
Kosovo nije drzava, takvo nesto moze reci samo politicki neobrazovana osoba ili zatucani srbomrzac. To je obicna sporna oblast, protektorat. Proglasilo je nazavisnot, ali je po ustavu maticne zemlje jos uvek njena pokrajina, takodje tako stoji i u Savetu bezbednosti kao i u rezoluciji 1244, a i priznala ga je trecina sveta. Pa sad razmislite dal je Kosovo skroz nezavisno.
@znalac Baš si neznalac! Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova jer nema političara koji bi to uradio jer bi istog časa postao politički mrtav. Srbija ima imovinu na Kosovu i Metohiji vrijednu par stotina milijardi američkih dolara i ne postoji niko u Srbiji ko bi se toga odrekao. Ovaj dijalog ne znači nikakvo priznavanje a još manje uspostavljanje nekakvih odnosa.
Jeremić ne učestvuje u pregovorima jer je ovo na nižem nivou. Ne učestvuju predstavnici država iako bi to Edita željela i stalno ponavlja ali Kosovo nije država a još manje nezavisna. Kosovo je izdržavani protektorat.
hoćeš reći da ćete takvi kao ti povezati BiH? hahahahahahh...veće gluposti odavno nisam pročitao...hahahahahahah
Tragikomicni su,kao i ova iz pregovarackog tima. Ima da zbuni Jeremica svojom lepotom
slusajte vi bre bosanac, vi ste samo poturica. vratiti cemo vam za ova komentara seme vam pokvareno
Al-Karam ostao mu nadimak odonda kad su ga uvatili mudjahedini i svi ga redom iskarali jedno mesec dana dok nije otisao na zamenu.
znalac ne vredjaj bre tele, to se kaze govedji pogled bre pa to su bre goveda stoka e ne tele.
Koje je ovo ponizenje za veliku srbijuhhuhu. Ma dzon nema obraza.
hahahaha lagano ali sigurno, kosovo grabi ka priznavanju svoje nezavisnosti i od strane srbije.... samo još budale i naivni vjeruju da se to neće desiti! ali, hoće, srbija će uskoro priznati kosovo kao nezavisnu i suverenu državu, a sve zarad ulaska u EU, jer južna granica srbije mora biti jasno definisana.... kako li će tada pjeniti i iznenađeno buljiti svita oko dodika, mogu zamisliti blagi teleći pogled na njihovim licima...hahahahahahahaha..... koji će to tek poraz biti za velikosrpsku ideologiju, uuuu....hehe...
Kosovo je Smrdija,hhahahahaha jes ali u qurcu
Iso vas ceka kao i Bosnu cim napravite sporazum pocinju tuzbe..