Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krivci za ovu tragediju se nalaze van granica Srbije ! Oni i danas vode rat protiv Srbije ,ali su promenuli oruzje!
pozdrav za BIA komentare sa RTS a i KLIX a
Senade , zar u dupe sine brute !!!
ajde ajde , Senad GAY Hadžifejzović prati komentare , nemojte mu davati povoda da podivlja
DVA KMETA GENOCIDNA RAZNESENA U KOMADE E JESAM SE ISIKIR\'O... KUKUU LELEEE JOOOJ LMFAO
Seljaku jedan...nadam se da te tvoj svevisnji nije naucio da vredjas mrtve...Dobro vam je to vase ucenje...!
neka te svevisnji nagradi tako sto ce ti se sestra udati za srbina
Strasno je to sto jos uvijek ljudi ginu zbog Natoa. To se ne bi smelo dogodit da su imali odgovornog ministra. Ne mislim sada na ovog novog sto je jucer stupio na duznost, vec onoga sto vec 12 gidina samo lencario i nista nije radio.
Misim da ce Vucic ovo odmah ispitat, sta se desil. Ali do ovaga nije nismijelo doc, da je onaj bivsi ministar radio kako treba, nego je ocigledno, imao precih poslova od bezbednosti vojnih lica.
Mislim da niko nije zasluzio da se tako prica o nekome, pogoovo o mrtvima. Ne podrzavam Srbski narod, ali prije svega ruzno je mnogo tak pricat. Stidi se.Da li bi rako tak da je netko iz tvoje obitelji?Sram te bilo.
koliko je kod nas tek poginulo..
otkud mine na kopaoniku?
dva psa manje, u njihovu glavu ko i jb