Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vas pojedine papke i nacionaliste niko nista nepita, Srbija je natpolovicnom vecinom izabrala Vucica i dala podrsku njegovoj vladi i time je Srbijanski narod rekao Šta zeli. To sto vas iz RS Vucic nejebe 5% zbog Dodika i sto ste za njega trenutno nebitan faktor radi laktasenka to je vas problem a ne srbijanskog naroda i Vucica. Da napomenem prva zvanicna posjeta Vucica je Sarajevo a ne Banja Luka hahaha
U svojoj istoriji Srbija nije nize bila nego sto je to sad. A sve su prilike , ko je vodi i kojim je putem krenula, da ce ici jos nize... Ljudi po Novom Sadu, nekadasnjem gigantu one drzave, prodaju usisivace, fenove, pegle ispred haustora, a to nikad nije bilo. A Svakakve budale su je vodile poslijednjih decenija. Velika nesrecu je dozivjela smrcu Zorana Djindjica, jer onakv se nece vise pojaviti tamo...
nejebe vas Vucic 5% i odma nevalja za vas genocidase. eto vam Laktasenko nek vas on predstavlja nemojte vi da komentarisete sta srbiji valja sta ne, srbijanski narod je natpolovicnom vecinom rekao sta zeli, rezultat kakv je imao Vucic nije ni Milosevic za vrijeme svoje ere.
čestitamo predsjedniče dođi u protektorat svi bosanci te vole
Da li iko vidi Mileta iz GENOCIDNE na inauguraciji ?
BAKIR ZLATKO=ČETNICI
Sve gori od goreg četnika naslijedžuje vlast u Srbiji i pričaju kako žele dobre odnose sa Bosnom ali u istom uzdahu tvrde kako bi braniili r.s. do zadnje kapi krvi, kad tako lažu vjerujte da Dodik ima muda i povuče potez oni bi ga prvi izdali kao Slobo Krajinu, kroz povist nema veči izdajica od ovih smradova koje prodaju kao veliki srbi.
sad pravo u sarajevo da posamaramo ove sadakistance :))))
Ide Selam za Banja Luku jedan od ljepsih Bosanskih gradova.
mislis na banjaluku iz republike srpske?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sve se odvija po planu brisela. srbija će rapidno gubiti vlastite resurse, narod će raditi za siću, političari koji budu slušali brisel će uživati u izobilju, a izvana će sve izgledati prividno lijepo u stilu beograd na vodi i slične pizdarije. copy paste hrvatske. iskreno drugo im i ne preostaje nego da pokušaju unutar novog evropskog poretka izvući što više za sebe. premda će to biti teško jer dok se najedu glavešine, njima će ostati samo mrvice. devedesetih je ovo područje propalo i ovdje dugo više sreća neće kucati na vrata.
srbija nije hrvatska niti su srbi hrvati......sotonska zajednica nije nas cilj.....a ako i udjemo na silu...rasturit cemo je iznutra :)))
ne ulazi se u eu silom, već se cvili da se uđe u nju. svaka druga opcija vodi u bijedu, a narod iz takve bijede ne bi dugo izašao jer se odvikao od rada.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poguro ga seselj
svaki smrdin je Seselj...................
Kad ce ovi naši četnici sebi plate smanjivati
bitno je da su penzije najnize u Evropi,nece Mile da bezveze trosi pare...
svi su isti zlocinci i kriminalci..............
Cetnik ko cetnik...
Cestitke od sviju naprednije snaga!