Komentari (394)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav god da je covjek se bori za srbiju svim srcem. Ovi nasi i u ovako teskim trenutcima prebacuju jedni na druge ko je kriv sto se korona siri po bih.
Uvijek se vise postovala i volila Srbija od strane Turske i arapskog svijeta, ma koliko mi to volili ili neprihvatali.
Bošnjaci, pošaljite i vi seke u Dubai i Abudabi, pa će i vama poslati!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To su nasa braca pazare hektare nase zemlje i prave naselja za kad zatreba. Znaju da nema potrebe da nam.pomazu jer racunaju da nas mogu kupit
@ncvdmfght Pametni Hrvati, ne dadoše im ni pedalj zemlje oko Sarajeva i Kiseljaka.
Nama su uputili dove da se hairli izlijecimo
Nama racku
Toliko o sposobnosti one trojice nasih kretena..
kad su 90-tih ubijali muslimane I rusili dzamije...sad su im muslimani sa istoka najbolji Haveri... a ja te sa istoka nabijem na K....c
danas sve minusi od pozitivnih ako,ako,samo polako
Prema nama se ponašaju kao krema Palestini, daju nam moralnu podršku dok agresorima daju materijalnu.. Licemjeri jedni.. A pola krivice i više za ovo ide za naše vlasti smotane koje diplomatiju koriste samo za vlastito gomilanje bogatstva... Skontali su vas svi SDA bagro
@invisibleman Šta misliš koliko je novca stiglo tokom rata i nakon. Iz islamskih država. I koliko narod živi bolje od toga? Pa da li je do njih ili nas?
Gdje su sad tastatura ratnici sto pljuju po “muslimanima” Pomaze im Turska UAE i ostali “muslimani” pa nastavite da pljujete!!!
Aj ne kukajte,poslace vule koji milion evra da imate da kupite maskice...
Nije čudo šta se radi i kako se smiještaju arapske izbjeglice. Mi bosanci smatramo arapske izbjeglice prljavim vešom. E nek su baš dali srbiji a ne nama u BiH. Šta će nam pomoć, mi imamo vrijedne bih studente koji sami printaju maske po poljskom dizajnu-10 na dan.
hahaha. braca muslimani srbima, a Bošnjo diplomatija 0 bodova
Čuo sam da će predstavnici ravnogorskog pokreta da protestuju, zbog toga što pomoć dolazi iz muslimanske države. Popovi se već digli na noge.
@vrhovni miš sem Bosnjaka, Turaka i Albanaca. Srbi nisu imali probleme sa muslimanima.. Pa Vucic i Seselj su jod 1993,4,5 bili gosti u muslimanskim zemljama.... A da ne govorimo o odnosima sa Gadafijem, Sadamom i Asadom.
@Grobari1213Chetnik O kakvim probmlemima govoriš? Što nisu sjedili mirno dok su ih dotični klali i ubijali snajperima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma jeb*ti ih...
Nigdje na srpskim portalima neces naci ovu vjest. A kad im rus posalje plasticnu papucu postaje viralna vjest.
Nama daju savjete a njima finansijske injekcije
Ne salju u Bosnu jer su naucili lekciju tokom rata u BiH. Slali su i sakom i kapom a ovi nasi novopeceni muslimani krali i preprodavali. Dosle su tone i pomoci i ogromne svote novca u ratu ali evo vidimo danas sav taj novac kroz vile, skupocjena auta, privatne firme i apartmane na Bjelasnici. Opekli se arapi jednom, nece vise.
@kafekuhar Slali su svašta, ne samo novce i pomoć nego i vehabije i izvozili terorizam. Kada su vidjeli da mi nećemo njihove teroriste i njihovu radikalnu retoriku + da smo sve lopov do lopova mušljoberi (sebe moram ubrojat u navedene iako ne kradem, ne činim ništa da obznanim kradje koje vidim svakodnevno u našem jadnom društvu), a oni mrze lopovluk više nego što vole Allaha.... Nismo kompatibilni hebga.