Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gotov da nema više normalnih navijača, sve sami narkoman i klošar, tm87, pitari, škripari, govnari, sve dandaraši sa dosijeom i jedva završenom srednjom školom, na grbači roditelja dok ne pomru, air max, trenerka i bubreg torbica, fraeri...
@thewhisper đes fanatikosu krava te ubola 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦😂
Divljački ubiješ čovjeka, a onda hooop - pobhegneš na Tajland, postaneš monah i čuva te crkva. Izgleda da imaju jakog iskustva u skrivanju zločinaca!
pi.zde jaki su samo u masi, jedan na jedan ne smiju
Kipar takodjer destinacija za skrivanje
A cura neki dan dobi 20 godina u Americi, za dobrovoljni seks sa maloljetnikom, pa ti sad vidi.
Normalan srbin
Ne mogu da pobjegnem utisku da su to tempirali sa Macron-ovom posjetom. 😒
Genocidaška đikanska posla, krezubi tribinaši su ubijali i u ratovima, barem toga u srbiji ne fali, glavni izvoz đikana je čkapi i divljaštvo-kriminal..
Stoka jedna
I Oliver Knežević kad tad će robijati za ono što je učinio,nećeš se izvući ...kad tad
Srbin ubija, za i jesmo opasni
ovaj 12 godina za francuza a onaj juce Izbanovica 6 za hrvata tobejarabi
znaci vonabi hrvat