Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maloljetnicki brakovi su odavno prestali u 183KM dodikistanu, ali tradicija snohacestva nikada nije. Svaki vlaho vlahic koji ima snahu karindza je do besvijesti, zato danas tamo ima najvise slucajeva da sin ubije oca.
bolestan si u vugla..
bolestan si u vugla..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Romi na aparatima.
Tesko je pantole nekom drzat dzaba uvjek bilo i ostalo
RomPride.... Odma'
Sve će oni zabraniti,ali velikosrpsku ideologiju neće nikad.
Moze na papiru a to u praksi nikad izceznuti nece.Pogotovu zbog velikoprocentne zastupljenosti Romske populacije kod kojih se jos uvijek tocno ne zna cij je u cijoj pa zatim pogranicni krajevi Rumunije i Bugarske a dosta se i samih srba izmijesalo sa njima.
logicno
40% nacije Romi kojjima je to dio kulturne baštine.
Da se taslace sa 13 je normalno i pravo izbora, al treba zabranit brak sa 17🤔
pa srbija i jeste zemlja cigana, onaj im mali vulin pravi onaj cigo, za koju godinu ce im precednik cigo biti, pashaluk metropola cigana najveca!
Maloljetnički brakovi su prestali odavno u 173KM dodikistanu, ali nije prestalo prskanje krezavih vlaških maloljetnica, incest i snohočarstvo, zato taj entitet ima najviše ubistava upravo kada sin ubije oca, kada vidite ljude iz tog entiteta, ne znate jesul izašli sa seta pogrešnog skretanja, dva oka u glavi su im posvađana, isto tako 80% takozvanih "srba" su romi, tako da ne znam zašto je ovo trebalo da bude naglašeno..
Nadam se da će zabraniti i Snohočarstvo a nekada nadam se i da zabrane incest, jer jednostavno ne mogu više ni da odem u Beograd a da se ne osjećam kao da sam na setu Pogrešnog Skretanja..
nisi dobar u glavu...nije velegrad za tebe
@Musantopgooser23 Istina! Slažem se!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad već nije zabranio homo brakove neka se djeca uče
https://youtu.be/f6aA83CdUCk Zeni se sine Camile dobar zivot, zivit ces normalno, ides u bolji zivot!
Ja sam mu najprvija zena
Stas kad je u cigana sve dozvoljeno