Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaze vucic ostanite kuci mora nemamo al vrnjacku banju i frusku goru,,,,,
More, more.... nije svakome poenta odmora iskljucivo more. Ja volim more ali mi ne bi bilo dramaticno iskusiti i nesto u zemljama koje nemaju more, pa i Srbiji. Muzicki festivali, Exit, Lovefest, planine... svi smo razliciti.
fuj smrdljive drzave,, na jugu srbija krave vuku plug i obradjivaju zemlju..napredna sumadija
to je tačno... imali su tu nesreću da imaju primitivne otomane za vratom do prvog svjetskog rata. pedestak godina duže od bih i skoro sto duže od ostatka srbije. nije to malo...
@fbUser1565452465, to nama kaže jadni Sulejman?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Građanima savjetovano da ostanu u zemlji", ne znam za vas al meni ovo zvuči premorbidno...
@EnverNagets koga to interesuje sta ce srbija raditi na ljeto, ko je srbija i koji je faktor srbija na svjetskoj sceni, niko i nista pushiona balkanska!
@EnverNagets, premorbidno? Proveri značenje reči!
Nikakve savjete ne prihvatajte od vlasti.
A 100 € koje je Vucic obecao, ahahahahaha, ahahahahaha, ahahahahaha, ahahahaha
Ne otvaraj te granicu ma Drini 100 % ,nema potrebe...za Jo's skorije vrijeme..Ovako smo rahat
Kaki zatvorite Duz Drine 100 posto....Ne otvarj te nema potrebe..