Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar ima smrda u hrvatskoj?? muahahahahahaha
Predstavnici Srba iz Hrvatske izbjeglih u Repbuliku Srpsku :D
Predlazem da se sada skupite u Beogradu i polupate sve u uzem centru grada uz paljevine automobila a nakon toga se obracunate sa policijom i zandarmerijom. mi cemo sjesti i gledati na TV-u uz hladnu pivu :-))) J.e.b.e.m.o. Gorana Hadzica
Licni cuvari servskih monstruma mladica i hadzica...: boris tadic dacic-desna ruka milosevica a danas tadica jeremic dobrica cosic vukicevic itd...!!!
Vi sad skontali da ste bili i ostali samo pijuni u ambicijama srbije. Kao i ovi ovdje naši iz RS-a. Samo oni nisu još skontali. Pijuni ništa više. Dok trebate dobri ste. Kad više ne budu trebali ćao idemo za Hag. Pijun završio si poso tj. pao si na godinu.
a sad jos djokovića da uhapse i pa pa .....
MA SVIRAJTE K.......SADA....
gennocidasi servi...!!! okupirate zemlju Bosnu i Hercegovinu, krvoloci jedni , havetinje i zvjeri pa izjavite to u Hrvatskoj...!!! SIKTER u Hrvatsku...haj te...!!!