Komentari (709)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba tebe silovati jadniče!
Siluj mene♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Krstas malo si pogriješio, mi s vasim qrcem nemamo nista, ali zato vi imate a turskim, 90% vas je nastalo od turskog qrca a nikako da se pomirite s tim...
PRIKAŽI ODGOVORE (52)
Uvrijedis crnca, to je RASIZAM. Uvrijedis Jevreja, to je ANTISEMITIZAM. Uvrijedis nekog druge vjere, to je MRZNJA. Uvrijedis muslimana, to se zove SLOBODA GOVORA!?
Crnac, kada čuje uvredu - broi se protiv toga na ovaj ili onaj način ( sjetimo se Martina Lutera Kinga Jr., onda one gospođe u autobusu zaboravih ime... ) Jevreji, takođe... Čak imaju naziv za Jevreje koji su protiv cionističke politike - self hating Jew ) Jedino muslimani, mislim na ove bosanske... Sanjaju o utopiji i harmoniji života sa stokom koja im misli sve najgore. Zato i može da priča ko šta hoće kad niko do sada niti je metak dobio niti sudsku kaznu a dok mrtva glava ne padne neće ni paziti šta pričaju. Ovo nije bila uvreda samo muslimanima jer mnogo je žena, bosanki različitih vjeroispovjesti - silovano od strane genocidne stoke.
mi se ovdje možemo sada vrijeđati do beskonačnosti , samo treb reći da je Ivan Ivanović jedno đubre bez obraza i karaktera , i hvala dragom Bogu sa svi srbi nisu kao on .. ja sam musliman, bošnjak i nemam ništa protiv srba , čak ih smatram okej ljudima.. dakle Iva
Ala ste ograniceni. Ceo zivot vam ispiraju mozak. Pa i sad. Covek je rekao da su plavi slemovi posedovali vase mlade snajke, a ne da je bilo ko silovan.
BIJEDA od čovjeka, pitam se da su njegovu majku sestru, kćerku suprugu silovali i maltretirali da li bi NACINALISTA tako govorio. Eto ko sve radi na televiziji, FUJ!
kakv loš "komičar"
Jel ovo onaj sto sjedi pored Branka Djurica Djure na onom "tvoje edo Šešelj lice zvuči poznato? " .. E pa aferim i Djuri ako ne odreaguje na ovo !
stop Fuj tv koja promovise ratne zlocince (seselj)-NEposeteno,i daje im pravo govora,tj vrijedjanja zrtava,a zrtvama ni minuta sutnje,sramota,tako je to u dejtonskoj BIH
Preočito je da se lik fura na američki tip talk-show emisija i ispada samo loša kopija. Iako se ovom šalom narugao i UN-u, ipak je neukusna zbog žrtava rata i uvredljiva prije svega za žene u Bosni. Inače, oni plaćenici u njegovoj publici se toliko izvještačeno smiju njegovim forama da je postalo negledljivo. Uvijek najglasniji jedan te isti ženski glas i histerično smijurenje....Loše i neumjesno.
Bem ti ja terma u ckapi
..dzaba se dize prasina. bojim se da ispadamo zatucani.
sin žohar govori tati žoharu: jelde kad porastam biću Ivan Ivanović, a stari mu odgovara: Nećeš sine on je na evolucijskoj ljestvici ispod nas
Trećerazredni novinarčić i osvjedočeni četnik.
vazda je bio mutav
past tense...Jesi li ti to isti ko odvratni srbi. aaaaaaaaaa, strašno. Iskreno a ne gomila laži.
Ovaj posrbica ne zna da mu je prapra-baba bila yebana od strane nekog bega jer je to bio obicaj da prvo Turci spavaju sa srpskom mladom pa tek onda mladozenja. Ivane, uradi DNK i vidjeces da si Turcin-posrbica!
Prelistaj malo istoriju. Znam da istina boli, shvatam te :)
Srbi nisu natjerani da i danas danas pricaju turski kao nijedna bivsa republika. Zejtin, taze, veresija, badave, ortak, delije, megdan. To su samo neke od stotina turskih rijeci koje se jos samo u Srbistanu primjenjuju. :) 500 godina, nije malo ;) a to sto su Begovi karali Srpkinje, ne treba ni da spominjemo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
prije sam ponekad i pratio njegovu emisiju na YouTubu.. al' odavno je postao ofucana roba.. a ovakvi "vicevi" su dno dna.. poserem se na njega, na Smrdiju, na Zvezdu, na njegov show.. go suck a dick you fucking pig.