Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah pusku u ruke i na zandarmeriju. Ili si samo jos jedna sip.taska pic.ica koja samo propoveda sakriven iza komjupera?
Sto se ima tu cuvat Metal rastalit beton smrvit Isto to ponovit i sa nadgrobnim spomenicima na kojima se spominje Presevska teroristicka organizacija
Samo republjik e Kosoves,ništa drugo neprihvatamo!!! Spomenik be ima da bude gde mi kazemo,ispred općine ima da bude jasno?A taj što se odneli u beograd ima da ga mi postavimo ispred zgrade vljade u Beogradu za par dana a drugi ćemo napraviti za Preševsku doljinu,jasno?Albanija mora da ide do Republjik e Vojvodina!Srbi nepostoje,samo aljbanci!
Au BOSNI I HERCEGOVINI kad neki vandal poruši Bošnjačko mezarje odmah kažu duševni bolesnik da nebi odgovarao,pa koliko ste Bošnjačkih mezarja ili grobova porušili onda ste svi duševni bolesnici u manjem entitetu BIH...skandalozno i sramotno šta se radi nad i mrtvim Bošnjacima u ratom iznudjenoj tvorevini...
Spomenik be ima da bude vraćen što pre! Mi ćiftari to nećemo dozvoljiti da se s nama tako ophodi!Zivjela nezavisna republjik e Kosoves i naša Preševska doljina,buduća teritorija repbuljik e Kosoves!