Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
užas, užas. da su je \'\'zadovoljavali\'\' bušilicom, ne bi do ovoga došlo, a vi tu bacate neke kao smiješne komentare, nije vas briga. monstruozno, hajd jarane izvuci joj ti crijeva onako rekreativno.. užas..
Zaista ne razumijem kako neko moze praviti sprdacinu od ovoga! Pa, kakvi ste to ljudi!? Cak i da jeste sama otisla sa pet muskaraca, u stanju kakvom su je donijeli morala je trpiti strahovite bolove i vristati kao da je kolju! I ovi monstrumi su nastavili raditi sta su radili!!!! Nema ovdje nikakve primjerene kazne do javnog objavljivanja njihovih lica i imena na jumbo plakatima i kastracija. Ovo su zivotinje, a oni koji za ovakav gnusan cin imaju ikakvog opravdanja trebaju ozbiljnu pomoc!
Split tako lijepi grad je oduvijek bio prepun manijaka, izvinjavam se ono malo normalnih ljudi. Treba tom idiotu najstrožije presuditi, ne samo za pokušaj ubistva nego je ovoj djevojci život zauvijek uništio.
Onoga ko je počinio ovo gnusno djelo treba osuditi na smrtnu kaznu.
E HANJALICU DAMIRE, SILOVACU TE U TIM INVALIDSKIM KOLICIMA KOCEM SMECE BOLESNO
ma svjesno nego šta, otišli ste svi u p.m.
Ako se svijesno \"zabavljala\" s petoricom nije mi je zao. Ali moguce da su je u nesvjesnom stanju iskoristili, nadrogirali pa silovali, onda bi ih svu petoricu objesila za onu stvar dok ne krepaju.
poverede govore o vrsti zabave!!!
ma skakali po stanu zavezani ociju ova nije imala osjecaj gdje je stolica sa siljkom i prilikom skoka direktno se docekala na siljak od stolice
povrijedila vaginu a bila na zabavi sa petoricom i ja se pitam šta je bilo!?
Strasno...sta se sve danas ne desava.
teodora merona