Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudino! Svaka cast! Primjer svima nama kada je upitanju tolerancija, postivanje pravila i gdje se neciji zivot stavlja na prvo mjesto a ne sebicnost kao primjer iz Mostara. Bravo ljudino!
Svaka cast, ispao si covjek poslije onog skijaša mostarca...
Igore sve najbolje !
Ko je testiro blizu rodbinu od trudnice koja je dobila koronu u Mostaru ?
Bravo covjece imas pravu svijest ne kao ovi nasi međedi
Koji auto ima?
Bravo Gigante sve pohvale i sretno...
Bravo za ovog gospodina. Zrtvuje svoj mir i ugodan borovak da bi spasio porodicu. To je covjek
Bravo majstore! Naklon do poda! A naš kreten ode na ćevape i još se slika sa rješenjem o samoizolaciji...
Čovječe! Za filma. Ili barem jedne epizode.
He, j'bem ti svijet. Sta drugo reci.. Tebi prijatelju svaka cast na ljudskosti, a ovim papcima seljackim ne znam sta bih porucio..
Ova korona je cista debilana, jbo te koliko je poznatih licnosti zarazeno to je prosto nemoguce, pa koji je procenat poznatih na svijetu 0.00005 (lupam) i od toga svako malo neki poznati zarazen, ovo je cista masonska propaganda, a mi debili kao razvijena Bosna si mozemo ovo priustiti, mladi su trebali nastaviti raditi, stari po kucama i to je to, sutra kad raja ostane bez posla plakat cete..
ima puno ozbiljnijih događaja nego ova priča
Svaka cast!
Ovo je odgovornost,svaka čast.U nas seljačina dovezao kamion i kaže ja sam zdrav,ja ne bojati ničega,ja tarzan,i zarazi čitav grad.pobiće nas korona ko piliće.
šta ću ti ja idi u pojatu
Ljudi su pogan samo takva. Treba atomska jedna pasti, zao bi mi bilo samo zivotinja.