Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet pizdarija na Kriptonu?
Jednom kad nas "bubne"...
Puko' od straha da ne padne u Bosnu :)
ovako zmajevi dolaze u zenicu ;)
LG opet nesto snima?
da ovo nije zemlja-zrak.. samo pogriješili koordinate ???
Stigao Goku!
Jednom kad nas "bubne",pa nas više ne bude
Ja sam tog dana obavljao najnormalnije funkcije, ovaj jutarnje, zaljevao sam pesticidima polje iznad bukovice kad se iznenada, na lijevoj strani sam u vidokrugu primjetio neki objekat, nepoznat, koji je bio bljestav ustvari, mjenjo je boju ustvari, bio je zut, zelenkaste boje povremeno..
Jedino da sjeverna koreja izvrsi proboj ili da zemlja pukne popola ,al ovako nista ti meteroiti
Sve ovo sto se desava u svijetu nije u redu tj propaganda nije u redu O:)
Bakljada na nebu :D
a jaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn
Na slican nacin je nastalo 'sveto mjesto' Kaaba. Pao meteor kao dar od ''nevidljivog entiteta na nebu''. Onda dosao Muhamed i prozvao Kaabu svetistem namjenjeno za Allaha. Tragikomedija
Je li to komentar direktno iz shtaba sekte Islama?
Ma shala mala, znam da si osoba ispranog mozga, ali koga briga kad nas ima 7 milijardi? Sakrij se u svoju rupu neznanja i obmane, mishu dzamijski :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zavrsit cemo kao dinosauri.
Braća Balkan je kolijevka našega života, a voljeti brata svoga, nije nikakva sramota. Al' željeti da brata snađe golgota, to je kod Boga, velika grehota. Svi smo djeca, stvorena od Boga, pa nemoj da mrziš, brata svoga. On je dio tvoga bića, budite zajedno kao jedna priča. Širite ljubav, budite dobri, al' nemojte biti ni previše gordi. Umjereni budite, čuvajte prijateljstvo, neka na zemlji vlada jedno savršenstvo.
A sta kazu knjige? Kakav je ovo znak?