Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, zna se ko je drzava...
@metal Prije par dana BiH je na nagovor Srbije glasala protiv uclanjenja Kosova u Interpol, pored toga nikad ih nismo ni priznali. To je jos jedan dokaz da su drzava, a ko je tokmak to se vidi iz prilozenog.
@metal uveli su ti carine zato sto te u inostrantstvu predstavljaju Srbi. kako god da okrenes Srbi prave problem gdje god da su.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ja... srbi ga ubili da okrive albance! Nema stvarno nema gorih od srbadije ... nema rijeci kojima ih mozes opisati ... nevolim da vrijedjam ali stvarno su glup i zaostali narod! Moglo bi se svasta reci ali ... jbg!
Ulazimo i izlazimo kad god hocemo i hapsimo ako je potrebno . Republika Kosova je i na sjeveru glupsoni jadni
Tako mi i tvoja mama govori kad smo zajedno moram ti reći da si isti mama
Počelo je ruešenje vlasti Aleksandra Vučića ! Još jedna slična akcija i Vučića će narod srušiti na ulici.
Sada neka se oglase Dačić, Vulin, Đurić - oni tačno znaju ko j ubio Olivera. Ovako je predugo trajalo, ali saznaće se! Izlazi na vidjelo njihovo mešetarenje i kriminal koji su organizovali u K. Mitrovici i okolini!
Hapsi srpske teroriste, dosta je bilo suzdržavanja. ❤️
oce dobit po nosu ove siptarcine..samo vi cackajte mecku..
Zasto sto hapse srpske teroriste?
Što ih nisu uhapsili prije ako su stvarno povezani sa ubistvom Ivanovića?
tebu da napakoste glupane jer si jako bitan :)))
@adilMr Kakva je to "država" koja hapsi zločince po signalu? Ovo zasad izgleda kao ništa drugo nego provokacija. Samo da vidimo koga su uhapsili.
opet napadaju neduzne i slabo naouruzane Srbe. Sramota.
Čak su Srbe tukli kundacima u glavu javlja Informer .
A sada,vucko i vandredna sjednica...
Sve je ovo po nalogu Trampa!
Kad se pitali svi građani BiH, većina bi priznala državu Kosovo. Kosovo zna dobro šta radi, oni neće novu Republiku Srpsku kao na našim prostorima. Podržavam uvođenjem visokih taxi i carina, jer 8 puta je veći izvoz roba iz Srbije u Kosovo od izvoza robe iz Kosova u Srbiju. Sve se ovo ukida kad Srbija prizna Kosovo, a to će biti uskoro.
Sad će se pojaviti Vučko , u potetičnoj pozi kao da mu je sve živo i mrtvo ponovo umro (ko iz filma Maratomci trće ...), i sa gardom kao da je ucviljen , ...a sve znao...i dogovorio , ...i td itd... Sad će savet za nac.bezb. da zaseda , i da daje ublehaška saopćenja... Sad će Daćiš da se klati napred-nazad i da gestikulira i plaće uz Halidove stihove i da.... Sad će , ......! Ali , ništa , ...krug se polako , ali sigurno zatvara , tamo gdje je i počeo.
Ono poslije svake dvije tri riječi zastane par sekundi kao ono nesto on smisleno,mudro zbori a u stvarnosti zna da mora drzati stanje toplo hladno jer je na slučaju Kosova dobio izbore a i izgubiti ce sljedeće ili zaratiti da ostane na vlasti..
Kosovska policija igra otvorenih karata! Vucic stoji iza ubistva!!
Pa kao i ona dva tajna agenta MUPa Srboje ubacena iz Srbije u Srebrenicu...
Bravo Šiptari
Ovi jebu i nevade, a svrbi samo cvile
Oni imaju u pozadini NATO i Ameriku a Srbi nemaju ni bracu Ruse pa izvolite, nije prvi put da lomite zube