Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta treba? da ratuju? sutra kada udju u eu svakako ce biti jedan od tockica, apsolutno nevaznih elemenata cijelog sistema, otvorenih granica na sve strane..
kacavenda je sigurno glaso za eu :)
Poslaću im Kačavendu d ih urazumi!
Vidi koliko pedera na jednom mjestu...ovo se slikali pred grupnjak.
Braco Vladike i crkveni Oci, oteracete izgubljen Srpskii narod od crkve koja bi trebala biti stozer u ovom teskom vremenu. I ono malo naroda koji se trudi da opravda ljudske padove i grehove koji Vas kao i svakog coveka napadaju okrenucete protiv sebe. A sta je crkva bez ljudi? Kao i vlast crkva treba da pomogne i sjedini narod a ne da ga deli. Narod vise ne veruje nikome, i to malo utehe sto u crkvi nalazi ovakvim izjavama cete poljuljati. Oci manite se politike i podignite moral svom narodu umesto da ga srozvate podelama i zbunjujete komentarima. Znate da ima naroda koji vam slepo verujete, pa zasto to cinite? Zasto ga lazete da kraj, kada borba tek predstoji. KOSOVO NIJE IZGUBLJENJO!!! To treba da bude i Vas stav!
Samo ne znam sta djeca vide u popovima
Sta su trazili u Moskvi?? trazili su podrsku, a dobili ono sto najcesce dobiju... plemenito medjunozje, jer boli Ruse za njih, oni ih ponekad iskoriste da zategnu, pa onda dobiju neku uslugu kad popuste...
A onda popovi moji sto ne krenete u boj,lako je djecu poslat u vatru
Pušiona Kačavenda
Popovi ne jedu kuhanu hranu :)
jel ono kacavenda prvi do patrijarha,
Hm.. Kosovo ili EU fondovi? Ma Kosovo zdrrrravvo :)
Ovaj dogovor se tretira kako se kome svidja, kad se pocne sprovodit tad ce se saznat.