Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu u Hrvatskoj ni tvrdili da im ne trebaju Bosanci kao gosti nego su formirali cijene koje nama ne odgovaraju. Tržišno poslovanje, a ko očekuje neke emocije u poslu taj je baš budala.
@Willi rekli su da smo im višak na plaži i da bespotrebno zauzimamo prostor. Ne znam kako ti to shvataš
@Willi ZNACI U HRVATSKU UNJETI VIRUS NECE ONAJ IZ ZAPADNE HERCEGOVINE KOJI IMA HR DRZAVLJANSTVO I PUTOVNICU, A HOCE UNJETI ONAJ RECIMO BOSNJANIN ILI POSRBLJENI IZ MOSTARA ILI TREBINJA, KOJI RECIMO IMA BH DRZAVLJANSTVO I PASOS BIH? VIDI TI TOG VIRUSA, BIRA I PASOSE?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemoj ko da bi otišao bez tepsije pite, sira, gajbe paradajza...ni jogurt ne kupovati tamo, sladoled se isto može u frižideru ponijeti
jedina istina: https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana
U Belgiji vlada veliki interes za Hrvatsko tržište. Inače su belgijanci veliki friend-ovi Srbije. Bar su tamo ušli na tržište. Sreća pa je Belgija centar EU pa vam neće smetati njihov prosjek od preko 700 umrlih od COVID 19 na milion stanovnika. Elem, za Belgijom se redaju ostale zemlje EU, koje sve redom imaju veću smrtnost i broj zaraženih i od Hrvatske i od BiH. Ali je bitno da vi zabranite ulazak građanima BiH. Da se malo zamislite, ha ?
Ma i briga me zaboli, otvori Crnu Goru i Albaniju.. a suncajte se sa cehima, poljacima i slovacima
Otvorit granice s hrvatske strane a sta cemo sa bosanske?
Zar mi iz Bosne nismo najgori gosti.
Eto vam vaši glasači koji 98% glasaju za istu stranku pa nek se oni prže na vašem suncu ,samo što i oni nose pune torbe hrane (špek se razvali po plaži)za 10 dana ,a po prodavnicama kupuju bambuče.
Bio u Italiji Rimini voda Pune mulja, Spanija valovi.Nema boljeg mora od Hrvatskog.Ko moze nek ide, ko nemoze steta.Volio bi da svako ima mogucnosti za godisnji odmor. Ja nisam mogo dok sam bio u BiH tj radio skoro dzaba. Otiso fino, poljubio vrata i uradio strasno dobar potez. Sad zivim onako kako bi i svako zivo bice trebalo da zivi od svog postenog rada koji je placen a od te plate ima osnove za zivot.
Dobri bosanci sada. HAHAHA MOZE ali za 30% proslogodisnje cijene.
A karaš mu mater đe ćeš ići drugo. Neš valjda u Albaniju. Neću u Albaniju i neću
Treba javiti ovim migrantima da su granice otvorene,
Da mi je sve GRATIS, ne bi, HVALA !!!
Sta cemo ministre sa Bosanskim Novim i odlaganje nuklearnog otpada.
Hoce li se otvoriti prelaz gdje je odlagaliste nuklearnog otpada? Odloziti susjedima nukl. otpad na granicu je ultimativni dokaz bastinjenja europskih i dobrosusjedskih odnosa.
a ne tako su bezobrazni sa cijenama da se čovjeku i ne ide..
Potrebno je dobro razmotriti protokole za uvoz i prodaju Vegete, Podravke, Kraša, Dukat-a, Z bregov i inih drugih Cro brand-ova. Te se nadati da će ovi brand-ovi uspjeti biti usklađeni sa non EU- BiH regulativama. Ova Hrvatska se stvarno bezobrazno ponaša prema građanima BiH a istovremeno bi koristila sve rijeke koje utiču u hrvatsku, čak i jezera na području BiH koriste. Naravno sve to bi oni besplatno. Možda bi trebalo iskomplikovati prolaz kroz Neum??