Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Torcida sandzak nikad ne spava
ostali su ljiljani..(kralj Tvrtko svog vazala Lazu pod bosnjackom zastavom posla na kosovo)ode glava Lazaru a Bajazit da se smiri dobi od Milice(nudila mu se i milica doduse al stara bila pa je cincarima dade) Lazarevu kcerku Oliveru ...Ali to ne smiri ratobornog SULTANA BAJAZITA Hoce BRE CELU da PO...je...BE...SRBIJU BRE i tako 5 VEKOVA bre zato imate crne okice..pitaj pokojnog zokija, slobu,tadica,kospicu,momu bulatovica,karadzica.....Ma sami Tadic prije neki dan Poljubi TURSKI barjak u sred Novog Pazara(GENI SU ČUDO)
realista- nemaš ti pojma pa vi srbi bi ostali među četir zida i svi pod jednom kuškom i to bez da se gurate....... da se hoćete ogradit više pa nek sve ide u tri pm...........
@hamdija Slazem se sa prethodnikom. Cestitke na izuzetnom humoru. Samo tako nastavi, ovo danas ispadei mjesto opustanja i uzivancije gdje se mogu od srca smijati pametnim i duhovitim komentarima. Bas sam uzivao.
E, pa, ne znam kad se zadnji put ismijah ovako. Cestitke inteligenciji i duhovitosti. Odgovori isprovocirani ovako genijalnim humorom su bili ocekivano puni vulgarizama i primitivizma. Sto znaci - pun pogodak! Bravo!
\"jer ne znate vi kako je kad krene 5 Štokholmska i 7 Australijska divizija srpske vojske\" hahahah gigantu što im ga šuknu hahah. Vi četnofašisti što komentarišete na ovom portalu stvarno nemate smisla za humor i monotoni su vam komentari. A ovaj Sentinel je ubljediljivo najveci sizofrenicar. Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem. BiH
vam poturice srpske jedna pjesmica http://www.youtube.com/watch?v=BsBsKz8fWNY
KOSOVO(Kosmet)JE GUZNO CREVO SRBIJE
@qfdsgdf Vazno da ti to znas i da se zapad slze sa tobom i da to misle za Srbe.... http://www.youtube.com/watch?v=zdTUStsvBkk&feature=player_embedded
bravo braco tako i treba imate vi vasu zastavu sta ce vam ona smrdijaa
TURSKE sluge -------S E R V I--- danasnji -------------S E R B I ------- Ovo je izvorno porijeklo imena srbi, uostalom u 19 vijeku ih je New York Times tako nazivao kao i cijeli zapad. Izmisljena nacija sastavljena od vlaha iz rumunije, cigana, albanaca pravoslavnih, jos im Turci mame 500 god derali pa pocrnili..
šutneš mrtvog civila da se okrene pa onda i po drugom obrazu?
nasa zagovara okretanje drugog obraza, vi sve vjerujete a sve rusite
agresivni, cijeli svijet ste zadeverali, mislim da bi planeta bila mnogo mirnija da nije te vase agresije, a najvise se busate u neku vjeru, kakva je to vjera koja unistava sve oko sebe...
nekada ste mogli paliti jugoslovensku zastavu, kad je zapad blagonaklono gledao na to, kad je bio cilj rusenje juge. sad ste dobili sto ste ste imali dobiti, a nema ni milosevica, sad je demokratija, pa nemate izgovora. mozete samo dobiti podvezivanje nogavica kod nekog nadobudnog policaja.