Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim Bosanci priznaju da su zapoceli rat, ubili svatove, I prvi izvrsili ubistva and neduznim civilima oko Srebrenice e onda ce I Srbi da priznaju da su na to odreagovali preoštro ali u trenutku osvete čovek ne razmislja bas racionalno.
Ova žena je provi obrala pilav u BiH, a sad to pokušava i u Srbiji. Vuk dlaku mijenja, ćud nikad.
Ruku na srce, zena govori istinu...
Ona i Nataša Kandić...to su definicije laži i licemjerstva.
Seljačka radna zadruga zvana Srbija, misli da sve svoje probleme rješava kad svi Srbi budu živjeli u jednoj državi. Taj je program još živ, i slijep je onaj tko to ne vidi.
@Vinkec Naravno da je ziv Vinko. No nemoj se brinuti, klinika za psihijatrijske bolesti zvana Hrvatska nas... Kako ono?... Ne interesira.
@NevesinjskaPuska3 živ,zdav, nego ako ne vjeruješ ovoj gđi Biserko ili Kandić, što kažeš za profesorice povijesti dr Latinku Perović ili dr Dubravku Stojanović, one gvore samo na temelju povijesnih činjenica. Posebno respektiram Latinku Perovič koja je doktoriral na povijesti Jugoslavije a i bila je akter bitnih povijesnih događaja. Moja besjeda dolazi od njihovoih spoznaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iz 6 republka treba probrati 3 % normalnih i napraviti državu, ostalo pustiti da se poistrebljuje medjusobno.
Vućko će to rješit,ništa se ti nemoj sikirat.Prvo će priznat Kosovo,onda će priznat Srebrenicu a nakon toga će platit Dodinu sahranu i poslat veliki vjenac.
Sve će to tako biti, više vjerujem tebi nego sebi 😉
Rijetko sta mi se gadi ka spodobe iz NVO. Dana rada nemaju, posao im se svodi na periodicno iznosenje istih floskula u javnost a novci pristizu li pristizu. Fukara.
Sta konkretno je ova zena u svome zivotu uradila? Nikada nista.
A da prica kako je Sratko Mladic heroj ili Karadzic, onda bi to bila dobra NVO, jel tako?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeko ova dalabu?
I gdje joj je serdar Natasa Kandic?
9.5.1942 se ponovio!!"