Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sada crknite od muke xaxaxaxa
Pokazala je UE-ja svoje pravo lice,znali smo mnogi da je ona ta koja je dozvolila i podrzavala genocid nad Bosnjacima muslimanima,genocidna srbija je radila prljav pos\'o za njih jer njima je cilj Bosna i Hercegovina,njena cijela bogata teritorija!eEH BIJEDNI SOLANA!FASISTA PODRZAVA FASISTE,jadna Bosno i Hercegovino kad IMAS OVAKO NESPOSOBNE POLITICARE! BiH4EVER!
@Lloyd slazem se s tobom, Ali dobro nece njih nista boliti, Bosna nema veliko trziste. Ali ima nesto drugo, odrdjenu poziciju u muslimanskim zemljama. Treba vlada i svi BIH mediji da rade na tome da svijest gradjana bude takva da se oslanjaju na vlastite izvore, da se obrazuju, da zaposljavaju vlastite ljude i vlastite firme, kao sto je Tito radio. Zbog oslanjanja na vlastite snage je i napravljeno mnogo u njegovom vremenu Nije Bosna ni tako mala ipak, samo ljudima treba pomoci da se dignu i da se usprave. Ne treba se svadjat i s kim , ni sa srbima ni sa hrvatima a ni sa evropom. Treba traziti vlastiti izlaz iz situacije u kojoj se drustvo naslo. Nije moguce naci izlaz u pregovorima sa jacom i agresivnom stranom. Pregovara se kad si jak a ne kad si slab.A da postanes jak moras raditi na samom sebi. Nema prijatelja, bilo bi bolje da ih se ima ali je isto dobro da ih se ne mora ni imat. Nastavlja se dalje s tim s cim se raspolaze.
a sta\'s, placaju im za genocid okrenuti se amerima, japancima, kinezima i arapima u uvozu i opcenito businessu, i onda za 100% podici carine na sve eu proizvode i firme eu u bih, udariiti ih po svakom euru koje zaradjuju u bih, tu ces ih najvise boljeti, pogotovo u krizi isto tako neprihvatati nikakvu eu ulogu u bih, pogotovo sto se tice ustava jedino to preostaje, jer ocigledno se radi o zavjeri morate shvatiti u eu raste ekstremizam i to se pokazalo na izborima, a tu nema nikakvog mjesta za muslimane naravno biti ce izgovora, ali bosna, tacnije bosnjaci ce biti blokirani bez obzira sta radili Bosna iz EU uvozi najmanje 7 milijardi EUR godisnje, to je oruzje jako dobro za udariti EU zbog viza, plus udariti EU business u BiH, prvenstveno njemacke, austrijske i talijanske banke