Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja tako cesto se prerezem dok se brijem. Hocu vijest o meni, svako drugo jutro.
Kad nemaju koga drugog, sami sebe kolju.
površni prerez, nije sposoban ni da se ubije kako treba
zarezo se...
Trebo se bacit kroz prozor ko Kristijan Golubović.
Havetinja neka
U nas ti je sve copy paste,Ništa novo od "spoljnih saradnika".
Svi ste vi frajeri i baje kad imate utoke i kad vas je 10. Ili kad treba nekog s leđa u mraku... Kad treba podnest nešto ko muško, odma se vatate za pištolje ili se idete objesit. kukavice jedne ženske su za vas Terminatori. Vi ste 0. Mišići.Pa zato i furate utoke jer ste mišići.
Samoubistvo u pokusaju hahaha kako optuzeni za takva djela ne nosi lisice i nema pratnju policije i jos im najavi sta ce uraditi hahahah
Slabo se je zarezao
U Krnjoj Srbiji bez Kosova stanje redovno. To je taj napredak koji je vidljiv od 2012 kada je Aleksandar Vucic dosao na vlast.
velahavle
Pa vjerovatno bi mu neko od ,ostalih, prerezao...a budale...