Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja otkako nemam života samo pišem komentare na Kliksu.
@majasam Ja od kako su ovi iz SDA nasli vecu budalu od mene, pa ga gazim svakodnevno. DIPLOMATIC, ZNAS TI ZNAS :)
Pa isto kao kod nas sto je bilo 2014te. Odma se SDA ogradila i rekli da opozicija napada. Nikad niko vlast ne moze skinuti sa trona dok se ne povne sila primjennivat. Upast direktno u stranke i njihove kuce i na sve ce pristat..
Vucic ubacio svoje navijace i dilere da izazovu nerede.
ne znam sto uopste treba tumaciti ikome ko zasto protestuje kad su dvije televizije sa 10 kamera prenosile sve. tu se vidjelo sve ko protestuje. bilo je i ovih liberala, ali su najglasniji bili desnicari. sad ja trebam ignorisati djecu sa majicama draze ili onima sto pricaju o islamizaciji srbije?
liberali sad spinuju da je ovo bunt naroda protiv diktature, a vucicevi ni manje ni vise da su ga napali hrvati kako bi unistili ekonomiju. cinjenica je medjutim da je u srbiji drustvo bolesno i da nije ni priblizno jednostavno rijesiti situaciju kako ovi analiticari postavljaju.
Kakva dama!🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Građani si izašli na izbore HULIGANI PRAVE NEMIRE I PALE-RUŠE ITD
Zanimljiva je uloga tv N1, na demonstracijama, oni koji su bili vodje protesta u svakom momentu su imali polozaj policije po ulicama i kretanje, zanimljiva slucajnost...
Ova mala me podsjeća na Mona Lisu. Šteta šta nije ovako slikana s druge strane.
Mala, ajde udaj se za mene.
Vucic ubacio svoje navijace i dilere da izazovu nerede.
Znači tako. Oni glavni su Vučićevi . Nema straha onda, odbraniti će on mirne građane. Nego, čujem da će "konkurisati" za Patrijaha.
Ma mars je*em ti mater. Tebe treba samo dobro izje*ati.
"Kada osvojimo taj minimalni aspekt demokratije, moći ćemo dalje da diskustujemo o pravcu u kojem želimo da se naša zemlja razvija" Ta ista Srbija se razvija najbrze u kupovini oruzja, koji se moze lako upotrebiti protiv naroda.Sve nam to govori da je moguce.Francuski dogadjaji su nam bili slika i prilika da nesto razumijemo.Pala je njihova vlada.
Samo jedinsto privremno moze rijesit situaciju.
mmm da... i taj "diktator" dobije 60% glasova na izborima... Uopšte mi nije jasno, opozicija dobije 15% glasova sve zajedno i hoće šta? Na silu na vlast?
@Luk4s1 60 % od 40 I neki postotak namjestenih izbora..nije ni 51% mogao navuci. Sve jasno koliko je dobio.
@mendota Ko je ustanovio da su izbori neregularni? Koliko znam izlaznost je bila oko 50%, više nego u Hrvatskoj recimo. čovjek pošteno pobijedio, demokratski, ubjedljivo, ako žele da ga skinu s vlasti sljedeći put da izađe veći procenat stanovništva na izbore i eto, lijepo se to riješi, u okviru institucija, a ne na ulici...
u Srbiji protestuje Bezbednosno Informativna Agencija koja sluzi odlaganju pregovora i priznanja taoca Kosova sa ciljem da pripoji PC.
Veliki respect 63.-oj padobranskoj što je odbila naređenja da izađe na ulice Niša.
@Nostalgichar Vučićevi i Vulinovi botovi mi lupaju minuse.
Ako je protiv diktature onda je vrlo loše artikulisano. Gladao sam jučer prenos satima i niko od protestanata nije pomenuo diktaturu, koronu, zloupotrebu medija i sl. Ali sam čuo o "Kosovu koje ne daju" "svetim srpskim zemljama" i sl jedno 10 x. Najveća zamjerka policiji bila je što "nisu na Kosovu" (tj u agresiji na drugu državu). Neki su nosali krstove od 2 metra i slike svetaca. Il' građana tamo nema il' su mutavi.
@kolorit Ustvari podsjetilo me to na događaje otprije 25 godina. Srbija razvalila čitav Balkan, stotine hiljada ljudi u grobu, ispalila milione granata na civile u 3 zemlje a BG "intelektualci" i danas rone suze zbog NATO bombardovanju Srbije intenziteta jedan milijarditi dio pomenutog.
@VKokielov Ako ljude "pali" Kosovo na kojem 99 % protestanata nikad nisu bili a ne pali ih što žive u zemlji gdje 500 hiljada domačinstava nema WC, onda pametni organizator nije toliko pametan. Prvo što je odabrao tupavo biračko tijelo. Drugo, što Vučić sad ima lak posao. Umjesto da narodu obezbjedi platu od 1000 Eura mže samo odbiti pregovore o Kosovu i masa zadovoljna.