Veliko nevrijeme u Dalmaciji
0
Snijeg zasuo otoke i gradove, škole ne rade
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u veloj luci je padao snijeg samo na humu ali je pada u cijelom mijestu no odma se topio
enco: koji je napisao hadis \"Nece nastupiti Sudnji dan dok arapska pustinja ne zazeleni\" htjeo je reci da ce nastupiti klimatske promejne prije sudnjeg dana sto snijeg u dalmaciji svakako nagovjestava promjene te vrste.
ajme ovo je super....snijeg svud pada zvona zvone....
Znate sta me zanima? Da li su i njihove sluzbe bile \"nespremne i iznenađene\" snijegom kao sto su nase svake godine? Jer zapravo to mi vec ne bi bilo cudo...
Kakve veze ima arapska zemlja tj. pustinja u Arabiji sa snijegom u Dalmaciji????
Ajte ljudi malo \"zahebancije\" da razbijemo monotoniju! Nemojte pogresno shvatiti! Evo ako vam je lakse napisacu! Viva la Viva Shiptarija i Croacia! Jel sada sve ok! Svako svojim putem! I mirna Backa!hahaha
ovo je sax sta je tu cudno?
Ne znam jel se ista ovdje moze napisati a da primitivci ne ukljuce vjeru, pa da se jos pri tome ne posvadjaju medjusobno. Jos nikad na zdravu i normalnu reakciju na tekst bilo koje vrste ovdje nisam nasla.
@pesnik.vala si pesnik to je ono isto oco moje na kredencu stoje i gledaju kako mlijeko kipi..........
Snijeg pade na Dalmaciju na voche,nek se raduje ko od tuge hoche!...A ko neche?Ko je na Nemce bacao cveche!...Ova priroda ni Slovenija i Srbija nisu FER!Viche Mesic a potvrdjuje Sanader!... Mene su uchili mila MATI!Za dom spremni,Bog i Hrvati!....Isterasmo Srbe al se o tome shuti!Evo sad se na nas Bog ljuti!... Umesto mosta za Peljesac i cvarke i hromirane lonce!od sada cemo u Splitu pravit LEDOLOMCE!
sta li znaci ono \"s soli\" kako se to izgovara jbt.... haha zar nije pravilno posute solju?
@ nisam znao E pa nije ni Sahara arapska pustinja, pametnjakoviću ;)
prva slika mi je fantasticna :)))))))))))))))))))) ali isto tako i stravicna
bas je kul...;)
Ma vidi sto se bili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!