Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogodi Nedim Sladic
@Skaut Nije on pogodio on je znao, time se bavi. Mi mozemo pogadjati heheh
Nigdje zimske gume u cijeloj Dalmaciji. Sretan put...
Idemo na more da se skijamo
e nek sam i ovo vidio
Belo,Belo oko mene sve,cipele odelo,al majku mu,crveni porše.🤪🤪🤪🤪🤪
Valja se sunčati sad na ovom minusu
Nedime Sladiću ima li kakva sigurica na kladionici,dobro pogađaš vrijeme.
Jbt, pa je li ikad zapamceno da je u Dalmaciji pao snijeg?
@soulRed Jest
Juce je dokazano u Americkom senatu da su Srbi otpatci od Bosnjaka srednjovjekovnih. Ti svi servi su bili pripadnici srednjovjekovne crkve Bosanske i bili su robovi Dobrim Bosnjanima ☝️⚜️ E moji servi uskoro cete izgubiti i PC genocidnu tvorevinu koju ste napravili u sumama zasnovanu na genocidima.. i dalje vas kompleksi pucaju kada ste nam robovali za pola kile pšenice sedmicno i dobijali tapšanje po ramenima svake druge subote servi izmišljena nacijo ☝️☝️⚜️
@JohnyGBosna Shoo? Radi toga sto sam spomenuo tvog vjerskog pedofila, kojeg NAROD ZNA IZBiH stiti?A STO je njihov pedofiil drugaciji od tvog?? Daj razlog, misha mu hebem onog bijelog u Mehmeda spahe 14.
🤣😂 He šta se vi žalite na primorju na te zime, zamislite kako je nama na - 36 do - 40 ovdje u Bosni i Hercegovini
@gooUser1608143933 Ateista bro.Nece mene Hodza iz Bukovice ili Kachavenda, niti moju djecu, jer nasa porodica nema mogucnosti da se nadje jedan na jedan...oni su hrabi samo kada odvoje zrtvu..a najhrabriji su kada ih javnost podrzi FUJ!
Kako li se snalaze s ljetnim gumama??
Sve se mijenja sem kamenja.
Molim Dodika i Covica da doniraju brasna, razrjedjenih vakcina i vaucere( citaj bon za hranu), jer je su ovi 'nasi' previse egoisticni...pa kao i u slucaju porodicnog nasilja SUTI!(Hodza gluha B.) Kao i toku rata'SUTI'(CDA mantra za hapanje).Ubice nas EGO njihov... help Krejzi Srbs, krejzi Croats help!! :(((
@CauseskuSebiija Je3e li te dobro tvoj sveštenik? 😄