Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice njima jos i gore koliko je zla nanijela katolicka crkva drugim narodima.
Kolinda navlaci glasace
Lomi vjetre samo lomiiiii Svi ce sokolovi Za te zivot datiiiiii UZP
Blago vetru on vazda duva
Ideeee gaaaas
Zao mi je Hrvata, ali ovdje nema Hrvata, ovo su sve Srbi katolici, veliki mrzitelji.Njih mi nije zao
@moherc @Croatisimuse, @jotomase.......ja Hrvate volim vise nego Srbe.Ali vas Srbokatolike mrzim vise nego pravoslavce.Dzabe se javljas sa bezbroj nickova, nikad Hrvat neces biti.
Haha... na ovom portalu uopće nisam nešto aktivan, dođem kada stvarno niš za pametno nemam raditi kao sad u 2:28 ujutro i prvi članak koji sam otvorio, vidim da me neki trol spominje i razbacuje se nebulozama koje su na razini retardiranosti. Haha... upamtio si me luzeru poturčeni trolavi s stotinu nickova, očito ti jako dižem tlak svojim komentarima, boli istina!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj vjetar ce im jos imigranata napuhati.
Božija kazna
@LijepaAzra ... ahahaha ... cuj Bozja kazna , a za sta to fašistoidna azro ?
@KrkanLjubicanstveni to je Allahova kazna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)