Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije samo namještaljka nego akt agresije i pokušaj državnog udara u BiH. Ovo je bio ciljani potez da se izazovu sukobi i diskreditira BiH na međunarodnoj sceni i uruši suverenitet zemlje. Pod hitno sprovesti istragu i tužiti Srbiju Međunarodnom sudu.
Realno, ovo je vrlo moguće Žvalonjin cirkus i režija.. To liči na tu radikalsku stoku.. Ali, Bošnje , ne brukajte se komentarima mržnje na račun svih Srba.. Generalizacija i stereotipi su odlika glupih ljudi. Svih ovih krvopija i lopova, na svim stranama, ne bi bilo da svi malo više razmišljamo svojom glavom, ane glavama plemenskih vođa.
Vrlo je moguce da je vucko sam sebe malo oprasio.. za koji politicki poen.. ali .. postavlja se pitanje... ako su ovi nasi mali politicari spremni na ovakve stvari da bi ostali na vlasti.. sta onda rade veliki?
vlast je cisto zlo.. a naivni ljudi koji vjeruju da samo treba da docekaju da neko pravi dodje na vlast ce se nacekati.. vlast treba vratiti u ruke civila.. svicarska.. amerika.. to su zemlje gdje pojedinac ima mnogo vecu moc..
Ajde ne serite. Kao neko africko pleme kamenujete goste. Rezervat "Bosna". Cuvena kuknjava: "Nismo mi krivi". Nisam se tusirao dva mjeseca, Srbi su krivi.
I šta će Država Bosna i Hercegovina i njena vlast poduzeti po pitanju činjenice da su na njenoj teritoriji "tajni agenti" druge države obavljali "tajni zadatak", bez odobrenja i saznanja vlasti Države Bosne i Hercegovine... da li će tražiti objašnjenje države iz koje su došli tajni elementi, pokrenuti neki postupak pred nekom međunarodnom institucijom, poslati svoje "tajne agente" na "tajni zadatak" u tu istu državu po principu "quraczaqurac"...
BiH čine dva entiteta od kojih je veći RS i koji zasigurno neće odobriti takav nekakav plan.Stvar je predata u nadležnopst tužilaštava obiju zemalja i do okončanja istrage i eventualnog procesiranja, ne vrijedi niti diskutirati. Inače RS je veći entitet, jer 48 % je Federacija 49% je RS, a ostali dio teritorije BiH kako znamo čine arapske teritorije i distrikt Brčko.
Zbog ovakvih stvari treba obnoviti tužbu za genocid.Sad je ko fol Dodik otišo u tužilaštvo,ali po nagovoru Vučića,da stvore privid da sve kreće kako bi trebalo.Kad prođe krajnji rok za tužbu ,sve će se vratiti na staro.Bez tužbe i presude,ovi će uvijek šervaniti po BiH.
Bez legitimacija i naoružanja na zadatku ...u maniru grupe TNT haha
Nije ovo vijest za nas u Bosni, nego prije svega za Srbiju i njihove obavjestajne agencije. Recimo da je neko u Bosni zaista htio da ubije vojvodu Vucica, kakav je problem ubiti Vucica u sred Beograda!? Pa u Srbiji su vlastodrsci ubijani u vlastitim kucama, sjetimo se samo Obrenovica mladjeg i njegove zene! Da ne govorimo o Djindjicu koji je glumio glinenog goluba i na kraju zavrsio kao jedan. Dakle, ako zelis ubiti srpskog vodju, idi u Srbiju! Oni su sebi najbolji 'prijatelji'!
vucic jest iz elite koja je pobila navedene i mnoge druge... dok su se drugi mafijali, vucic je sjedio u skoli i ucio....
Udruzena Mafija koj vlada Balkam narod ispast sve oni se kupaju u Milijonima.
Srbb/sluga/ SERbV rimske sluge...beskicmenjacko pleme dovedeno sa karpata ZAhvaljujuci vrsnom sluzenju rimljani i dodjeljuju odredjene posjede Slicnu taktiku su primjenili i u sluzenju Otomanskih gospodara kada su dobili autonomiju onako preko zena A Bosanci sa Husein kapetanom Gradascevicem morali za istu tu autonomiju polomiti turke Vlasi ostaci romaniziranog rumunsko srpsko makedonskog sljama koje turci dovode u bosnu kao cobane
Opet džikani prave cirkus u tuđoj državi. Stvarno se nadam da će neko razbit one silikonske žvalje kod Ace pizdoustog :)
snimak iz rebrenice https://www.youtube.com/watch?v=xr95lDLR65M snimak iz rebrenice
srbi su problem Evrope br. 1 i vrlo brzo će biti rješen efikasno.
neću da branim vučića al ono je sramota umalo nije linčovan prvo ste ga zvali,da nije dosao rekli bi da ne postuje zrtve i negira nepostojeći genocid,pa ga umalo besna rulja nije ubila i sad spinovi da iza svega stoji srpska sluzba pa normalno je da srb sluzbe operisu po kosovu i bh i normalno je da su bili u potočarima a zakone bh nejebe niko ionako ako bude sreće ta nakazna tvorevna se raspada na tri prirodne etničke delove rs,fhb i fildzan poturčenjaka
Tako je.. slobodna i nezavisna RS...samo je pitanje vremena
Ako imas vise od 18 godina razmisli sta je i kolika je bila nakazna tvorevina Srbija 90-tih a sta ostade danas od te velike serbije :) Lijep pozdrav i sretna nova godina svim Bosancima i Hercegovcima
Svaka cast njima dvojici na katakteru i iskrenosti.Cak ako ima mogucnosti BiH bi trebala ponuditi i pravnu pomoc ovim ljudima koji su imali oetlju da rasklinkaju ovu zavjeru.