Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ti tebe cemo..ne brini se!
Koju mržnju ko koga mrzi? Svi radosni veseli rat se vratio kući kao bumerang.
Koliko psihopata na jednome mjestu ce.tnika, ust.asa, bal.yja, zutih, crnih, bijelih...Ne pise nam se dobro. Narod ne radi. Visi po ovakvim sajtovima i siri mrznju. Crno da crnje nemere bit.
Ajde Franc kreni kreni prema meni
CHETNIICI NISU FASISTI,PRIZNAT POKRET OD STRANE SVIH SAVEZNIKA. SRBI SU JEDAN OD MALOBROJNIJIIH NARODA EVROPE KOJI SU IMALI DVA ANTIFASISTICKA POKRETA A DA NEKO GOVORI O FASIZMU,POPULACIJA KOJA JE DOBILA IME PRE DVE DECENIJE A PRE TOGA JE BILA POZNATA JEDINO PO SARANJI SA SVIM OKUPATORIMA,USTVARI I NACIN NASTANKA TE POPULACIJE JE ODPADNISTVO ODPALI U ZELJI DA SLUZE OKUPATORIMA.
Ma boli uvo Berluskonija i za Djenovu i za reprezentaciju.Njega interesuju samo FC Milan i mlade p...ice!!!
a zar smo vec zaboravili aviano i 99-u ? jadan smo mi srbi narod kad su nam zabari, koji su nas tako besomucno bombardovali sada prijatelji !!! nije ni cudo sta nam se desava sa ovakvim vodjama rip drazo
Nece malo sutra. Vidjet cemo sljedece utakmice sta ce se desavati. Tenzije su dignute i gotovo je sada. Smrdi se vise nikad nece ugodno osjecati u Italiji. Merda!
Gospodine Tadicu imate pravo nece ovo utjecati na odnos drzava jer vi politicari smatrate sebe drzavom u drzavi i budjet ce ostati isti ali je sigurno jedno a to je da ce utjecati na odnose naroda prema narodu i misljenja talijana prema vama, a bogami mislim da ce i ostatak evrope razmisliti hoce li vas primiti u buduce a kakvi ponizni pogledi vas ocekuju diljem evrope i svijeta... e to najveca sramota vaseg naroda!!!
Forza Sangiaccato... ( zivio sandzak) Slučaj Genova neće utjecati na odnose između država?????? NEKA NECE...
A ti si to kao pravio anketu pa znaš? Ko se fašizmom bori protiv fašizma i sam je fašista.
A hoće li uticati na odnose unutar države? Ili ćete pod tepih dok se i tepih ne zapali?
Šta uradiste od one fine Države koju smo imali . Dabogda svi pomrli od šuge i raspadali se do posljednjeg .
Neće uticati na odnose samo nećete moći u Italiju a ni u EU i dobićete račun za štetu . Morate početi plaćati greške da bi nešto naučili .
Dolazi đavo po svoje!!!