Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Todoricu dobrodosao u Bosnu. Tuzilastvo i Sud ovdje godinama spavaju. Nijedna uprava i nadzorni odbor nisu zavrsili iza resetaka. Ovdje su svi visokorangirani kriminalci dobro zasticeni. Policija se bavi poslom bas kad mora. Inspektori porezni se mogu kupit za par stotina eura sve zavisi od iznosa. Mi Bosanci bi prodali rodjenu mater za pare a svi smo ko neki vjernici ja katolici, ja pravoslavci ja muslimani.
Volio bi da Todoric pobjegne kod nas....da vidimo sta bi rekli hrvati koji kriju jelavica i ostale bh kriminalce... mogli bi ih mijenjati ko slicice....dajem todorica za dva hzhb kriminalca.... :)
A oni imaju mahanje od todorica iz Londona a znas kad ce london ih pustiti nikad a mozda ni tad...
Znalo se kad tad da će on pasti, pa i unazad 10 godina.
Todorici na odmoru...... Trajnom! Ne rade vise,umorni su.
Kad će ovo kod nas... oh da kad se ppametujemo pa nebudemo birali iste, tj. nikada
nemoj ba tako, naši kradu po zakonu :)
Todoric zivi u Kulmerovim Dvorima a jadni kirbas u pola kuce😂😂😂
#PRAYFORCOLA #JESUICOLA
Todoric buduci rvacki clan predsjednistva drzave poznatije kao big shit 😂😂😂
aham.. a dok su političari od njega uzimali keš i reketirali ga valjao je onda svima bježi Todorići iz ovih pizdića ti barem možeš
na isti je način Senad Bingo došo do para i mnogo takvih, ali u Bosni je nacionalni park u kome čuvamo takve zvijeri .. golim životima
not avejlibl .. prebacio se u flaj mod
oni su hapsili premijera,gradonacelnika...daleko smo mi od hrvatske sto se tice zakona i drzavnog uredjenja
Jel Todoric lopov ili i terorista - lopov?
otisli u london među svoje masno, malo im je falilo da prodaju agrokor na berzi u londonu al izofirase se ranije...
masone*