Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLOVENCI SU ZA NAS CIVILIZACIJA...A DA NE PRIČAM O ZAPADNIJIM NARODIMA
@haroni civilizacija je kad ti u 12 nestane voda.
Svaka cast, ovo je oravi potez jednog politicara, na ovaj nacin se suprotstavlja i ukazuje na pristrasnost sudsik organa.
Čuj to:"poštovane drzavljanke i državljani" da, da... Nema konstitutivnih naroda, nema poštovani Bošnjaci, poštovani Srbi, poštovani Hrvati i ostali.. Ništa!! Poštovani državljani!! Kad ce mo doživjeti da kod nas jedan vjecnik podnese ostavku? Nikad!! I kako bi kad nas vijećnik iz neke selendre ima veću platu od predsjednika Holandije. Gadi mi se sve naše!!
po ovim kriterijima bi jedno 200-300 političara u BiH trebalo izvršiti samoubistvo, da znaju šta je to moral
ovo mozes uraditi jedino ako nisi lopov i politika ti ne treba da te stiti. naseg Covica pajserom ne bi mogao id funkcije odvojiti. u regionu je jedino Tadic najjadnij
Zamislite jedno jutro ustanete i procitatete tekst slican ovome,npr.Zvizdic podnio ostavku na mjesto predsjedavajuceg iz moralnih razloga.Hahahaha,dobar vic.
Tako to rade, kojim je stalo do vlade!
Kod nas puste korijenje kao oni 4.000 godina stari borovi u Kanadi.
Eh kad cemo mi docekati da neko da ostavku
A da mi je čuti da je neko u BiH podnio ostavku. Promašaja i bruke svake vrste, ali "sve mi diraj al fotelju ne diraj".😉
Nešto se ne sjećam da je nekad neki političar kod nas podnio ostavku? Ili oni nikad ne griješe ili nemaju morala pa ne mogu iz tih razloga to ni učiniti!
Jedan kekec manje... idemo dalje :) p.s. otiso siiiiiiiiii sarme probao nisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kod nas politicari smjene sudije ili predsj,suda mora dati ostavku .... oni su nevini
NEK SI JARANE DE TI NAMA RECI KOLIKO SI TEŽAK 💶
dodin badzo, brattt