Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostao sam 4 mjeseca u Austriji sa hrv. pasosem i na povratku u julu oderase mi Slovenci (bregana-Samobor granica) kao prijateljski 200 eura kazne, inace kao 400.
Cisto sumnjam da je bilo bez ikakvog povoda. Mnogo puta sam prelazila Slovenacku granicu i nikad nije bilo nikakvih problema. Ocito je da je ovaj lik nesto uradio pa su reagovali. Nije Slovenac lud da bezveze mlati nekog.
auuuuuuu, kako bi meni slovenija isplatila milijardu eura za ovo divljacko ponasanje, ili je nebi bilo a carinik dozivotno u samicu
Demokratija na slovenački način........ništa čudno! Znaju to mnogi Bosanci i Hercegovci kako prolaze slovenačku granicu! Da li su i ovakvi načini postupanja propisani legistlativom EU? Valjda će službeno lice /carinik/ biti adekvatno nagrađen???
austrijski konjusar (slovenac), poceo tuci svoga gazdu. vratice im ovi visestruko.
mislis osobnom iskaznicom - licnom kartom. u svakom slucaju imas pravo.
nama hrvatima ga mogu jedino dudlati, mi ulazimo u italiju s osobnom kartom vec gotovo 20 godina.
ma ima srpske krvi u njemu sigurno
Znam da uvijek maltretiraju Hrvate na granici. Sta im sada bi? Zanijeli se, izgleda.:D Inace, cuti i drugu stranu price je sasvim ok. Samo, nije mi jasno sta je to covjek mogao uraditi da ga carinik pretuce. Za to nema opravdanja.
to sam i ja pomislio
@pitar dal citas malo \"Nisam mogao da ga razumijem pošto je pričao na slovenskom\",kad slovenac vidi da ne npr bosanac u autu trudi se bas da prica na bosanskom a razumijemo i slovenski dobro..........pozz
Da nije mislio da ulazi u Bosnu pa mu ponudio 20 maraka !!
Slovenci su gospoda ko Ekrem Jevric, jedino tako
Garant je bez ikakvog razloga....
SLOENIJA DELZELA JEDNOG DANA JEBACES JEZELA :))