Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li Agrokor preživjeti, kako će završiti Bingo? https://www.youtube.com/watch?v=Rr5zrkHgFok
I mercator isto nabijem na k-ac.
Da li Novalic razmislja o "Lex Konzum" U BiH? Kad Agrokor povuce sredstva ostat ce samo zgrade koje su pod zakupom. Prvo ce se namiriti dobavljaci iz Hrvatske. Slovenci nisu naivni, oni ce blokirati sredstva na vrijeme i sprijeciti izvlacenje kapitala. Opet ce ga popusiti nase firme kao sto su u slucaju slovenacke firme "TUS". Dobavljaci popusili. Ostavili radnike bez plata. Ostali samo prostori koji su bili iznajmljeni. I zakupninu vlasnicima ostali duzni.
Slovenci znaju za svoje interese, neće ih potkupiti. Samo kod nas očekujem za neki apartman u Istri da puste curenje love.
Sad ce im ga i slovenci zavuci..onako s ledja... :) :) "lahko vam prihajamo, nasi susedi?!"
Penise ima li LEX KONZUMA ?? Trebali bi nastradat federalni radnici a mljekari Srpske !
Bojim se da ce ovdje ispusit' samo BIH dobavljaci,svi ostali ce se zastititi