Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kraj epidemije a i dalje maske morate nositi hahaha ovce. Zapamtite da cete cijeli zivot biti maltretirani, bili vakcinisani ili ne, dok god slijepo vjerujete svemu sto pise.
kako mogu proglasiti kraj epidemije bez ukidanja svih mjera. Tek onda kad nam vise nista ne bude trebalo e onda mogu proglasiti kraj , jer ovome nema kraja
Balkanska posl
Slovenci u svemu prvi, prvi su čestitali Trampu pobjedu
Za ove sto ne zele da istrazuju i slijepo vjeruju medijima i "strucnjacima". "Epidemija" zavrsena sa ukupno 26.6% vakcinisanih. Sad se postavlja pitanje, kako je moguce da proglasavaju kraj? Da bi vakcina "pomogla", djelovala i da bi se stvorio "kolektivni imunitet, tacnije imunitet krda za to je potrebno najmanje 50% do 90% vakcinisanih. Sve se ovo moze pronaci, ovo su rijeci "strucnjaka". Jesu vas pojedine izlevatili da me stid da sa takvim dijelim zivotni prostor.
Koliko znam vi ste austrijanci,a u Austriji još ima pandemija.
Jel pandemija ili epidemija? De se dogovorite... Dakle elidemije/pandemije koja nikad nije ni postojala...
Epidemija se odnosi na drzavu ili regiju, a pandemija na cijeli svijet. Znaci epidemija u Sloveniji, pandemija u svijetu.
Hahahahahahahahahah joj Slovenaca al ga ne vade
Hahahha kraj ali meeee meeee meeee...
Ovo je drugi put da proglašavaju kraj epidemije. Kakvi kraljevi.
Eto vidjecemo na Jesen je li kraj :d
Pa sta ce vam mere ako kazete da je epidemija gotova. Jako neozbiljno, kraj epidemije se proglasava kada je 30 dana uzastopno broj novozarazenih 0. I crnogorski diktator i mafijas je to uradio prosle godine pred sezonu..cak je njegovu privatnu drzavu proglasio za Korona-free destinaciju. Kako se zavrsilo znamo
a kako bi zavrsilo da su ostali bez prihoda od turizma???
@podrzavamSve ocigledno nisi pratio, oni i jesu ostali bez prihoda od turizma. Don Milo je zabranio ulaz iz Srbije i Rusije a to mu je 52% turizma. To ti govori koliko crnogorski mafijas i diktator brine o drzavi i gradjanima. Zato su sad u predbankrotnom stanju, javni dug 103% BDP-a i raste..
a sta cemo s korona pasšima
Korona pasos je na snazi i vazi od 1 jula u EU To je ulaznica jarane u raj ili pakao
KRAJ KRAJ KRAJ KRAJ KORONE KORONE KRAJ KRAJ KRAJ KRAJ KORONE KORONE KRAJ KRAJ KRAJ KRAJ KORONE KORONE KRAJ KRAJ KRAJ KRAJ KORONE KORONE KRAJ KRAJ KRAJ KRAJ KORONE KORONE KRAJ KRAJ KRAJ KRAJ KORONE KORONE
Kraj epidemije ALI...😁