Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na stranu sto Slovenci nisu uvek principijelni i da se uvek drze slova prava i zakona,ovaj put pravilno razmisljaju. Ako tako ostane,a mislim da ce i ostati ,to je ozbiljan drzavnicki potez!
Pošteno i pametno a i isplati se!
Ja ne mogu da vjerujem da niko nije primjetio sta su maloprije Kinezi uradili Americkom Dolaru i sta to znaci u narednih par godina. Najvazniji dogadjaj kojem ce te ikad u ovom zivotu svjedociti se desio, a ono nista, niko ni da kaze U *EBOTE Kupite zemlje na selu sta mozete i kopajte rovove, nikom nedajte prici, bez obzira na naciju i vjeru Recite voljenima da ih volite
Nemoj da mrziš igraća,zato što igra je kurva. Sorry 😝
"Mi se pridržavamo stajališta da je potrebno utvrditi što se je zapravo dogodilo" Joj Slovenaca sto komplikuju. Svi znamo da britanske i americke sluzbe ne lazu. Mozemo im vjerovati na rijec.
hahaha, uvijek se oni izvuku kao neutralni, a zabiju ga gdje mogu...
Nadam se da ce i oni uskoro protjerati pijanu stoku sto dalje od civilizacije.
E sad su do kraja popušili Piranski zaljev
Aha, prpa Slovencima
seveda tovariši so to veliki...
stare lisice