Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majoriziranje od strane susjeda
Poceli su svi znaci globalno vec smarati sa ovim virusom. Vec smo se uvjerili da ne postoji to, a zasto i dalje smarate.?
lahko je pametovat ovako , uvode karanten Slovenci ,to je tacno,opste poznato je da su toliki fasisti da mw mare za ostalo ,pare se u Slo moraju trosit
prvi ce u karantenu onda slovenski ministri i politicari..na kraju pola drzave ce morat..luda svita
Sad će mali Rvat da se ćuti kao mali Bošnjo. Svi ga meću na crnu listu i niko neće sa njim da se igra. Pa će mali Rvat pozvat malog Bošnju da se on igra sa njim. A ovaj će mu reć - sad me zoveš, kad si pao qrcu za uši?!
Aiii jake mi drzave! Stari iz skandinavije kad dolazim da mi nista mrze nejma ko kroz skoveniju proci. To su toliko odvratan narod da bog sačuva.
@Amredo Slovenija je za seljake ko ti, skandinavija