Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nez samo gdje testiraju te ljude i kad ???jesenice bolnice prazna doktori spavaju cekas po sat da se neko probudi medicinar ili bilo ko u mjestu gdje sam ja narod seta svaki dan prodavnice pune ljudi a ne testira se niko kakav virus i k Medijska propaganda
Molim klix novinare da nam objasne kako juce 40 zarazenih u BIH ?? Izbacili ste 6 clanaka i u njima je bilo 33 zarazenih ???
Ko bi umro umro bi, ko ne bi ne bi. Ništa posebno. Osoba koja bi umrla od alergije umrla bi i od virusa. Osoba koja bi se patila alergijom patila bi se i sa virusom. Osoba koja nema alergiju ili sličnu bolest neće joj ništa ni virus.