Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pahor je jedan uvidjavan gospodin, cucnuo na 2. i 3. slici
@Limuntoss ocekivala sam komentar nekog ozbiljnijeg patuljkovog fana ne idiota koji pati touretovog sindroma. I MAMA TI GA PUC
Hmm prosli put smo dobili podatke u HR tj.onaj razgovor izmedju slovenskih predstavnika u arbitrazi( u onoj aferi Pirangate), sto li cemo tek sad dobiti :))
Slovenci vrl vazni igraci u svjetskoj politici bas kao lanjski snijeg:))A Putko Patuljkic jedino slovencima moze u posjet ahiiiiiiii
...yebo vakat đe vladimir veliki ide u slovenaca a ne u srba.
Slovenci hoce da sjede na dvije stolice. Pa se poceli uvlaciti Putku. Sada ce dobiti po usima od Amera i Angele. I kakav historijski falsifikat. Sovjetska armija nije ulazila na teritorij Slovenije 1945. Oslobodila je Beograd i lavovski dio Srbije ali nije ulazila na teritorije BiH, Hrvatske i Slovenije. Produzila je na Budumpestu. Trebaju zahvaliti Bosnjacima sto su ginuli za slovenacke granice prema Italiji u Velikom ratu.
...al je ovoga prenijelo...
Nije to nikakav historijski falsifikat nego obično nepoznavanje historije sa tvoje strane. Sovjetska Crvena armija je, naime, ulazila na teritorij Slovenije '45e, doduše samo u mali deo (Prekmurje - okolina Murske Sobote i Lendave). Podigli su jim veliki spomenik posle rata u centru Murske Sobote koji još dandanas stoji i lijepo je održavan, ljudi pale svijeće i donose cvijeće povremeno.. Na njemu je oko 500 imena palih Sovjetskih vojnika (mislim da tačno 523).
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Razgovara neko o terorizmu, a svakodnevno bombarduje skole i bolnice ubijajuci na desetine djece. Pitam se cemu sve ovo vodi
biznis je biznis, uvijek bilo
Mogo si Putine, obzirom da su ruski vojnici oslobodili Sloveniju ko KRim prilikom posjete priključiti Sloveniju Rusiji. Bogato iskustvo ti omogućava da to uradiš za 7 dana od referenduma. A SLovenci rutinski izlaze na izbore i zaokružuju DA, a nisu ni svjesni o čemu se rade !
@vatikan2 U Niš idem po harač od vlahadije, pa mogu izdvojiti 10 evra za usta srpskinja,to mi ostalo od dede moga. Brišu komentare ovi tvoji.
@petarmmekkonjić Otkud se pojavi ova istorijska budala.
@vlado654 Brišu mi odgovore pa ne zamjeri, ja sam Turčin sa 64 god. i sutra vozim za Niš,pođi samnom i ja te častim sa jednom tvojom sestrom srpkinjom Vladanom pa onda piši klixu.
sinko ,bio sam u tvojoj muslimanskoj federaciji ,dolazijo sam sa nekog poslica ,zagorijo i nabrzake nesto odradijo , jel se hvalim sa tim ,jel nazivam te bule tvojim sestrama sta ti to uopste treba znacit , rako sam ti ,sta srpkinje rade je jedna stvar ,da se turkinje u sred bosne moraju prodavat zbog govana u koje ste nas uvalili ,u sred vase mudzahedinske konfederacije nije isto
Danas i narednih nekoliko dana izbegavati trzne centre, Adu, vece skupove i centar grada. Najavljeni su teroristicki napadi.
A kad je ono rekao u smrdsku da ce doci
Poslije referenduna!
I ne samo to, s' obzirom na fokus razgovora (terorizam), skoro je sigurno da su Bosnjaci bili glavna tema istog. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
aplauz je tradicija naslijedjena od bivse komunisticke YU, i kad je neki komunista prdnuo moralo se aplaudirati kad se tuzilo "nepodobnima" aplaudiralo se do nesvijesti ili do trans stanja, slovenci izgleda dobro su njegovali tu tradiciju.
Nigdje više i nigdje bolje nego u (SR) BiH.
Čekaj Ruždija ....platio sam kartuuu
Ma ja ovo raja ne konta .... domene
@cqici https://www.youtube.com/watch?v=oqk9kjQgY-I